Μακρυπούλια: Πάθαμε πλάκα όταν την είδαμε σε ηλικία 15 ετών- Το video clip και το λαμπερό χαμόγελο!
Showbiz

Μακρυπούλια: Πάθαμε πλάκα όταν την είδαμε σε ηλικία 15 ετών- Το video clip και το λαμπερό χαμόγελο!

H Ζέτα Μακρυπούλια ξεκίνησε την καριέρα της στην τηλεόραση, όταν ακόμα ήταν έφηβη και από εκεί και πέρα κατάλαβε ότι εκείνος ήταν ο χώρος που της ταίριαζε απόλυτα, μιας και είδαμε ότι αρκετά χρόνια αργότερα, έχει κάνει πολύ μεγάλα βήματα και είναι ένα από τα πιο αγαπημένα τηλεοπτικά πρόσωπα. 

Η ίδια πλέον είναι μια από τις πιο αγαπημένες παρουσιάστριες, που το κοινό έχει λατρέψει ιδιαίτερα μέσα από την πορεία της όλα αυτά τα χρόνια.

Η Ζέτα Μακρυπούλια μπορεί πλέον να έχει πολύ μεγάλη εμπειρία στον χώρο της τηλεόρασης και να έχει δοκιμάσει πολλά διαφορετικά πράγματα αλλά αν κάνουμε μια μικρή αναδρομή στο παρελθόν, αντιλαμβανόμαστε το ότι από πολύ μικρή είχε άστρο, για να προχωρήσει στην καριέρα της. Η ίδια ξεκίνησε την καριέρα της από τότε που ήταν 15 ετών στο πλευρό της Ρούλας Κορομηλά, μιας και ήταν μια από τα κορίτσια της. Λίγο καιρό μετά και όσο ήταν στο λύκειο, η ίδια πρωταγωνίστησε σε βίντεο κλιπ.

zeta_makripoulia_official_331302017_148208408084269_4479647461727622007_n.jpg

Το εν λόγω βίντεο της Ζέτας Μακρυπούλια δημοσιεύτηκε στον λογαριασμό της Alpha Records στο Instagram, όπου σημειώνεται: «Η Ζέτα Μακρυπούλια στο ξεκίνημά της και ο Γιάννης Βασιλείου στα καλύτερά του, μόνο στο YouTube κανάλι της ALPHA RECORDS».

Δείτε το βίντεο παρακάτω:

Δείτε στην παρακάτω gallery:

Διαβάστε επίσης:

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved