Μελίνα Νικολαΐδη: Ο νονός της, Κώστας Καπετανίδης και η φωτογραφία που ανήρτησε από το παρελθόν!
Showbiz

Μελίνα Νικολαΐδη: Ο νονός της, Κώστας Καπετανίδης και η φωτογραφία που ανήρτησε από το παρελθόν!

Η Μελίνα Νικολαΐδη είναι πλέον μια πανέμορφη γυναίκα και η αληθεια είναι πώς οι δικοί της άνθρωποι την καμαρώνουν στα νέα της βήματα και της έχουν πολύ μεγάλη αδυναμία. 

Η Δέσποινα Βανδή έχει αποκτήσει δυο παιδιά από τον γάμο της με τον Ντέμη Νικολαΐδη, την Μελίνα και τον Γιώργο, που είναι και η απόλυτη προτεραιότητά της σε οτιδήποτε και αν κάνει καθημερινά.

Η Μελίνα Νικολαΐδη, όσο μεγαλώνει, έρχεται ακόμα πιο κοντά με την μητέρα της, Δέσποινα Βανδή και μαμά και κόρη είναι αχώριστες. Η σχέση τους είναι ιδιαίτερη και έχουν πολύ μεγάλη αδυναμία η μια στην άλλη, ενώ τις βλέπουμε πολύ συχνά να ποζάρουν μαζί στον φωτογραφικό φακό και να απολαμβάνουν τις κοινές στιγμές τους. Αυτό συνέβη και πριν από λίγες ημέρες, όταν η Μελίνα βρέθηκε στο live show του J2US και καμάρωσε τη μαμά της στον ρόλο της κριτή.

nakopoulouvaso_321364957_723738235845498_9156718135459079262_n-(1).jpg

Στο κοινό μαζί με την Μελίνα βρισκόταν και ο νονός της, Κώστας Καπετανίδης, τον οποίο και η κοπέλα απαθανάτισε να κοιτάζει μια φωτογραφία της. Ο Κώστας Καπετανίδης, γεμάτος υπερηφάνεια, κοίταζε την φωτογραφία της βαφτιστήρας του χαμογελώντας, ενω κάνοντας αναδημοσίευση σε σχετικό story, ανήρτησε μια φωτογραφία τους από το παρελθόν, που οι δυο τους ήταν αγκαλιά.

Δείτε στην παρακάτω gallery:

Διαβάστε επίσης:

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved