Χριστίνα Κολέτσα για Asia Express: «Ένα βράδυ ήρθε η αστυνομία, ήταν πολύ επιθετικοί»
Showbiz

Χριστίνα Κολέτσα για Asia Express: «Ένα βράδυ ήρθε η αστυνομία, ήταν πολύ επιθετικοί»

Η Χριστίνα Κολέτσα παραχώρησε μια εφ΄όλης της ύλης συνέντευξη σε εβδομαδιαίο περιοδικό και μίλησε για όλα.

Μεταξύ άλλων, αναφέρθηκε και στο Asia Express, στο οποίο συμμετείχε και για τις εμπειρίες που έζησε εκεί.

  • Η τελευταία σου τηλεοπτική εμφάνιση ήταν στο «Asia Express» του Star. Πες μας μια ιστορία που δεν έδειξαν οι κάμερες;

Έζησα αρκετές τρομακτικές εμπειρίες μέσα στο παιχνίδι. Ένα βράδυ ήρθε η αστυνομία σε ένα κατάλυμα που είχαμε βρει για να μείνουμε. Ήταν η στρατιωτική αστυνομία της Καμπότζης, που μας ζήτησαν τα διαβατήριά μας και γενικότερα ήταν πάρα πολύ επιθετικοί. Ευτυχώς είχε αίσιο τέλος, γιατί ήρθαν γρήγορα οι άνθρωποι της παραγωγής στο κατάλυμα στο οποίο βρισκόμασταν και λύθηκε η παρεξήγηση.

Αυτό που δεν βλέπατε εσείς αλλά έπρεπε να το διαχειριστούμε εμείς, ήταν πως τα βράδια ήμασταν ολομόναχες στα σπίτια των locals. Σε ένα ξένο σπίτι, να κοιμάσαι και να είσαι με το ένα μάτι ανοιχτό, αυτό ήταν πάρα πολύ έντονο, πράγμα το οποίο δεν μπορεί να φανεί τηλεοπτικά. Αλλά τα βράδια πραγματικά που μέναμε τελείως μόνες μας εκεί, ήταν συγκλονιστικό.

christina_koletsa_322403475_1831124733933436_2617038250817430747_n.jpg
  • Η πρώτη σου τηλεοπτική εμφάνιση έγινε μέσα από το «Fame Story», σε παρότρυναν φίλοι και συγγενείς να πας τότε στο παιχνίδι αυτό;

Ναι, οι συγγενείς μου και κάποιοι επιχειρηματίες από τη Θεσσαλονίκη όπου ζούσα. Ενώ ήμουν αντίθετη αρχικά, τελικά «παρασύρθηκα» και πήγα. Ήταν ωραία ως εμπειρία, γνώρισα καινούργιο κόσμο, είχα μπει σε ένα πολύ ωραίο πρόγραμμα που είχε άμεση σχέση με τη μουσική και αυτό ήταν κάτι που με γέμισε πάρα πολύ για όσο διάστημα ήμουν εκεί.

  • Είχες πει στο παρελθόν ότι μετά το παιχνίδι πέρασες κατάθλιψη;

Δεν πέρασα κλινική κατάθλιψη, απλώς ήμουν σε μια περίεργη φάση ψυχολογικά, την οποία δεν είχα ξαναπεράσει. Δεν μου άρεσε η κακή δημοσιότητα μετά το παιχνίδι.

Όλοι ξαφνικά τότε ασχολούνταν με την προσωπική μου ζωή. Όλες οι εκπομπές είχαν πέσει επάνω μου και μου φόρτωναν κάθε μέρα και έναν άλλο σύντροφο, κάτι που δεν ίσχυε. Αυτό με είχε αποσυντονίσει και είχε προκαλέσει σκαμπανεβάσματα στην ψυχολογία μου.

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved