Γιάννης Μόρτζος για Πέτρο Φιλιππίδη: «Σε καμία περίπτωση δεν θέλω να καταδικαστεί»
Showbiz

Γιάννης Μόρτζος για Πέτρο Φιλιππίδη: «Σε καμία περίπτωση δεν θέλω να καταδικαστεί»

Ο Γιάννης Μόρτζος μίλησε για όλους και για όλα σε πρόσφατη συνέντευξή του και ήταν άκρως αποκαλυπτικός.

Ο ηθοποιός αναφέρθηκε, μεταξύ άλλων, και στον Πέτρο Φιλιππίδη με τον οποίο συνεργάστηκαν στη σειρά Χαιρέτα μου τον πλάτανο.

  • Η τελευταία σας δουλειά ήταν πάλι κωμωδία το «Χαιρέτα μου τον Πλάτανο». Τι γεύση σας άφησε αυτή η συνεργασία;

Συνεργάστηκα άριστα με όλους τους συναδέλφους μου εκεί. Πέρασα πάρα πολύ ωραία, αλλά κάποια στιγμή έφυγα από το cast γιατί ο ήρωας που υποδυόμουν πέθανε (γέλια).

  • Εκεί συνεργαστήκατε και με τον Πέτρο Φιλιππίδη. Πώς κρίνετε την απόφαση του δικαστηρίου για εκείνον;

Η ποινή που έφαγε είναι πάρα πολύ σοβαρή. Αν κατορθώσει και αθωωθεί, εγώ του το εύχομαι πάντως. Σε καμία περίπτωση δεν θέλω να καταδικαστεί. Αν κρίνω όμως από τα γεγονότα που έγιναν, ήταν επόμενο να καταδικαστεί.

ros2.jpg
  • Επειδή τον έχετε ζήσει από κοντά, πιστεύατε ότι θα μπορούσε να φτάσει σε σημείο να αποπειραθεί να βιάσει;

Όχι. Το μόνο που πρέπει να πω από τις συζητήσεις μας με τον Πέτρο γιατί συζητούσαμε πολλές φορές καλλιτεχνικά θέματα, τον είδα ότι έχει κάτι το παρορμητικό. Μερικές φορές ήταν κάθετος σε ορισμένα πράγματα. Αυτό το είχα διαπιστώσει. Μιλάγαμε πάντως σε πολύ καλό επίπεδο, δεν κάναμε κουτσομπολιό. Και στη διάρκεια των γυρισμάτων για τον «Πλάτανο» δεν ακούστηκε το παραμικρό.

  • Όταν έγιναν γνωστές οι καταγγελίες που τον αφορούσαν, σας εκμυστηρεύτηκε κάτι;

Όχι, αλλά την τελευταία φορά που τον είδα ήταν πάρα πολύ στεναχωρημένος και ήταν σε αναβρασμό. Είχε πάρει κάποια μηνύματα ότι επίκειται να τον συλλάβουν.

  • Είχατε δηλώσει πως στο θέμα του βιασμού φταίει και ο θύτης και το θύμα. Τι εννοούσατε;

Είπα ότι ο βιασμός όταν γίνεται και δεν δηλώνεται αυτόματα, αλλά περνάει ένα μεγάλο χρονικό διάστημα, παίρνει άλλη διάσταση. Πέφτει πολλή σάλτσα μέσα σε αυτά τα πράγματα και δεν μπορείς να καθορίσεις τι ακριβώς έγινε και για τον θύτη και για το θύμα. Από την στιγμή που δεν το καταγγέλλεις ως θύμα μετά τα πράγματα γίνονται πολύ πιο δύσκολα. Βεβαίως ο βιασμός πρέπει να καταγγέλλεται, γιατί είναι εγκληματική πράξη και την απεχθάνομαι. Αλλά περιμένεις 15 χρόνια να περάσουν και να πας να το πεις; Για όνομα του Θεού, είπε ο Γιάννης Μόρτζος στο Λοιπόν.

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved