Τέμπη: Οργισμένος ο Σάκης Τανιμανίδης: «Η βλακεία δεν είναι αμάρτημα, η αδιαφορία όμως είναι»
Showbiz

Τέμπη: Οργισμένος ο Σάκης Τανιμανίδης: «Η βλακεία δεν είναι αμάρτημα, η αδιαφορία όμως είναι»

Οργισμένος ο Σάκης Τανιμανίδης.

Μέσα στη θλίψη και τη στενοχώρια που μας έχει καταβάλλει όλους τις τελευταίες ώρες με την ασύλληπτη τραγωδία που εκτυλίχθηκε στα Τέμπη, ο παρουσιαστής ξεσπά προσπαθώντας να καταλάβει τι έφταιξε και σήμερα θρηνούμε δεκάδες θύματα.

tanimanidis-(4).jpg

«Από χθες προσπαθώ να το καταλάβω και δεν το έχω καταφέρει. Δεν χωράει ακόμη ο νους μου ότι το 2023 κάποιος απλά δεν γύρισε ένα κλειδί ή δεν έδωσε τη σωστή προφορική οδηγία σε ένα ολόκληρο τρένο γεμάτο με ανθρώπους… και έγινε αυτό που έγινε!

Το 2023 που στέλνω live location στο Whatsupp για να δει ο κολλητός μου σε πόση ώρα φτάνω στην καφετέρια και πετάω drones με το κινητό μου… οι γραμμές των τρένων στην Ελλάδα έχουν λιγότερη τεχνολογία από το κουκλάκι που όταν το ταΐζουν οι κόρες μου και βγάζει ήχους! Το επίπεδο της βλακείας που επικρατεί είναι ασύλληπτο! Και η βλακεία δεν είναι αμάρτημα… η αδιαφορία όμως είναι», έγραψε ξεσπώντας ο Σάκης Τανιμανίδης.

Δες την ανάρτησή του

«Τραγικό αυτό που συνέβη σήμερα στα Τέμπη με ένα τεράστιο «γιατί;». Εύχομαι να γίνουν καλά όλοι οι τραυματίες. Συλλυπητήρια στις οικογένειες που έχασαν κάποιον δικό τους», είχε γράψει ο ίδιος σε προηγούμενη ανάρτησή του.

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved