Ξεσπά η Μαρία Φιλίππου για την τραγωδία: «Ταυτοποιήσατε τις σορούς. Ταυτοποιείστε και την αλήθεια»
Showbiz

Ξεσπά η Μαρία Φιλίππου για την τραγωδία: «Ταυτοποιήσατε τις σορούς. Ταυτοποιείστε και την αλήθεια»

Ξέσπασε η Μαρία Φιλίππου για την τραγωδία στα Τέμπη.

Η ηθοποιός με καταγωγή από την Κύπρο μετά το δυσάρεστο νέο για την ταυτοποίηση των σορών των δυο Κύπριων φοιτητών, συγκλόνισε με την ανάρτησή της.

filippou-(2).jpg

«Και ο ιερέας, πατέρας του Κυπριανού της Κύπρου, έρχεται από την Αυγόρου να βρει τον γιο του και τελεί επιμνημόσυνη δέηση στα Τέμπη για το παιδί του, για τα τόσα παιδιά, για τους τόσους ανθρώπους, για τα νιάτα που χάθηκαν, για τα σπίτια που έκλεισαν. Θλίψη, πόνος, θυμός, αγανάκτηση. Ταυτοποιήσατε τις σορούς. Ταυτοποιείστε και την αλήθεια», αναφέρει σε ανάρτησή της στο Instagram.

Δες την στη gallery

Τραγικός ήταν ο επίλογος για τον 23χρονο κύπριο φοιτητή Κυπριανό Παπαϊωάννου από το Αυγόρου, καθώς ταυτοποιήθηκε η σορός του, η οποία εντοπίστηκε στα συντρίμμια της μοιραίας αμαξοστοιχίας στα Τέμπη.

kyprios-foititis.jpg

Οι ελληνικές Αρχές ενημέρωσαν το βράδυ χθες Πέμπτη την οικογένειά του ότι ο άτυχος νέος συμπεριλαμβάνεται στον μακρύ κατάλογο της σιδηροδρομικής τραγωδίας, σύμφωνα με πληροφορίες που μεταδίδουν τα κυπριακά μέσα ενημέρωσης.H Αναστασία Αδαμίδου, 24 ετών, είναι η δεύτερο άτομο από την Κύπρο που ταυτοποιήθηκε σήμερα.

Ο πρόεδρος της Κύπρου, κ. Χριστοδουλίδης κήρυξε τριήμερο πένθος και ανακοίνωσε πως η κηδεία των δύο αδικοχαμένων παιδιών, θα τελεστή δημοσία δαπάνη.

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved