Δέσποινα Βανδή: «Κραυγή» οργής για την φονική σύγκρουση!
Showbiz

Δέσποινα Βανδή: «Κραυγή» οργής για την φονική σύγκρουση!

Οργισμένα μηνύματα για την τραγωδία στα Τέμπη έχουν κατακλύσει τα social media των επωνύμων.

Η Δέσποινα Βανδή μέχρι τώρα δεν είχε πάρει θέση σίγουρα όμως σαν μάνα βιώνει την θλίψη και τον θρήνο συμμεριζόμενη τις μανάδες που θρηνούν τα παιδιά τους.

vandi-(5).jpg

Το απόγευμα της Παρασκευής (3-03) η Δέσποινα Βανδή ξέσπασε μέσα από μια ανάρτηση οργισμένη για τα αίτια που οδήγησαν σε αυτή την τραγωδία και βύθισε ολάκερη την Ελλάδα στην απόλυτη θλίψη!

Η τραγουδίστρια δημοσίευσε ένα ασπρόμαυρο σκίτσο με τα βαγόνια του τρένου και την επιγραφή: «Η κρατική αμέλεια δολοφονεί».

Δες την ανάρτηση

Μέχρι και σήμερα δραματικές σκηνές εκτυλίσσονται στο Γενικό Νοσοκομείο της Λάρισας, με τους συγγενείς των αγνοουμένων κρατώντας στην αγκαλιά τους μια φωτογραφία του παιδιού, του αδερφού, του πατέρα ή της μητέρας, βλέπουν τις ελπίδες τους να σβήνουν.

1677848015944-44984027-tempi.webp

Τα τελευταία 24ωρα εκτυλίσσονται δραματικές σκηνές στο νοσοκομείο της Λάρισας, καθώς συγγενείς των θυμάτων και των αγνοουμένων πηγαίνουν εκεί για να δώσουν γενετικό υλικό ώστε να ταυτοποιηθούν οι άνθρωποί τους.

Οι συγγενείς των επιβατών της μοιραίας αμαξοστοιχίας προσπαθούν να βρουν όση δύναμη τους έχει απομείνει προκειμένου να ολοκληρωθεί η επίπονη διαδικασία της ταυτοποίησης των σορών.

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved