Χρουσαλά: Τα γενέθλια του γιου της και το μήνυμα για τα Τέμπη- «Δεν μπορεί να βγει από το μυαλό μου»
Showbiz

Χρουσαλά: Τα γενέθλια του γιου της και το μήνυμα για τα Τέμπη- «Δεν μπορεί να βγει από το μυαλό μου»

Η Μαριέττα Χρουσαλά θέλησε να ευχηθεί στο γιο της, για τα γενέθλιά του, αλλά παρόλα αυτά δεν μπόρεσε να μην σχολιάσει τα όλα όσα συνέβησαν στα Τέμπη πριν από μερικά εικοσιτετράωρα. 

Τα τελευταία εικοσιτετράωρα, το θέμα που μονοπωλεί τα μέσα μαζικής ενημέρωσης είναι το τραγικό δυστύχημα στα Τέμπη και τα δεκάδες άτομα που έχασαν τη ζωή τους με τοσο άδικο τρόπο.

Δεκάδες celebrities έχουν γεμίσει τα προσωπικά τους προφίλ στα social media με μαύρες εικόνες, ενώ άλλοι από τα σημεία του μοιραίου δυστυχήματος, θέλοντας να εκφράσουν τη γνώμη τους και τη θλίψη τους για όλο αυτό που συνέβη και στέρησε τη ζωή σε δεκάδες άτομα, ανάμεσά τους και νέα παιδιά, φοιτητές. Ανάμεσά τους και η Μαριέτα Χρουσαλά, η οποία και θέλησε να ευχηθεί χρόνια πολλά στο γιο της μέσα από μια φωτογραφία του.

Η χαρούμενη μανούλα είπε πώς χαίρεται ναι μεν που το παιδάκι της μεγαλώνει και μπορεί και τον καμαρώνει στα νέα του βήματα, αλλά παράλληλα το μυαλό της είναι σε όλες εκείνες τις οικογένειες που έχουν βρεθεί αντιμέτωπες με το πένθος και τη θλίψη. Πολύ πιο συγκεκριμένα έγραψε στην ανάρτησή της: «Σήμερα έχει γενέθλια ο Σπύρος μας. Μας δεν μπορώ να βγάλω από το μυαλό μου όλες τις μανούλες εκείνες…».

Δείτε στην παρακάτω gallery:

Διάβαστε επίσης:

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved