Οι αναρτήσεις των επωνύμων για τον Μίλτο Τεντόγλου που μας έκανε περήφανους και πάλι!
Showbiz

Οι αναρτήσεις των επωνύμων για τον Μίλτο Τεντόγλου που μας έκανε περήφανους και πάλι!

Ο Μίλτος Τεντόγλου ανέβηκε στο υψηλότερο σκαλί του βάθρου και μας χάρισε για άλλη μια φορά συγκινητικές στιγμές, όταν ακούστηκε ο ελληνικός εθνικός ύμνος στην Κωνσταντινούπολη.

Ο Έλληνας αθλητής, μετά την κατάκτηση του χρυσού μεταλλίου στο Ευρωπαϊκό Πρωτάθλημα κλειστού στίβου, στις πρώτες του δηλώσεις, αναφέρθηκε στην τραγωδία στα Τέμπη.

Οι δηλώσεις του αθλητή

«Ήταν τραγικό αυτό που έγινε. Ντρέπομαι να πω κάτι, αλήθεια. Εμείς είμαστε εδώ και αγωνιζόμαστε και δεν υπάρχει κάτι να απαλύνει τον πόνο αυτών των ανθρώπων. Ό, τι και να κάνουμε, δεν έχει σημασία για αυτούς, καλύτερα να μην πεις τίποτα σε τέτοιες στιγμές», ανέφερε χαρακτηριστικά.

Trend στο Twitter

Ο Μίλτος Τεντόγλου κατάφερε για άλλη μια φορά να μας κάνει περήφανους, με τους Έλληνες να τον τοποθετούν και πάλι στα κορυφαία trends του Twitter, με το ένα σχόλιο να διαδέχεται το άλλο! Μόνο περηφάνια για τον αθλητή μας!

taseis.PNG

Και πάλι στις τάσεις του Twitter.

Οι αναρτήσεις των επωνύμων

Πάρα πολλοί celebrities της εγχώριας showbiz, ανάμεσά τους η Μαρία Μπεκατώρου, ο Γρηγόρης Γκουντάρας, η Μαρία Ηλιάκη, η Ρούλα Κορομηλά και άλλοι, έκαναν αναρτήσεις στα social media για τον Μίλτο Τεντόγλου.

Δείτε μερικές από αυτές στην παρακάτω photo gallery:

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved