Σπύρος Σταμούλης: «Όταν συμβαίνει στη δική σου οικογένεια η απώλεια είναι πολύ δύσκολα»
Showbiz

Σπύρος Σταμούλης: «Όταν συμβαίνει στη δική σου οικογένεια η απώλεια είναι πολύ δύσκολα»

Στη σειρά «Το βραχιόλι της φωτιάς» απολαμβάνουμε αυτό το διάστημα τον Σπύρο Σταμούλη.

Ο ηθοποιός μιλά σε πρόσφατη συνέντευξή του για την απώλεια και τον τρόπο που τη διαχειρίζεται αλλά και για τα επόμενα σχέδια του.

stamoulis-(4).jpg

Η σειρά πραγματεύεται την απώλεια και μάλιστα με οδυνηρό τρόπο. Κι εσείς όμως έχετε βιώσει την απώλεια του πατέρα σας. Βρίσκετε μια ταύτιση σε αυτό το κομμάτι;

«Ταύτιση ως Σπύρος, με τα μηνύματα της απώλειας που θέλει να περάσει η σειρά, όχι. Για ποιο λόγο το λέω αυτό; Η συμμετοχή μου στη σειρά ήταν μέσα από το ρόλο του Κωνσταντίνου, οπότε οτιδήποτε βίωνα ήταν μέσα από τη σειρά. Και ο Κωνσταντίνος δεν είχε προσωπικές απώλειες, αλλά ήταν πολύ συγκινητικά τα όσα ζούσε. Υπήρξαν αρκετές στιγμές στην προβολή της σειράς που συγκινήθηκα πάρα πολύ»

stamoulis-(3).jpg

Τη δική σας προσωπική απώλεια πώς την αντιμετωπίσατε;

«Όπως όλοι οι άνθρωποι που βιώνουν μια τέτοια απώλεια. Οι αρρώστιες και ο θάνατος είναι ίδια για όλους. Απλώς, όταν συμβαίνει στη δική σου οικογένεια, είναι πολύ δύσκολα. Είναι κάτι που δεν περιμένεις να αντιμετωπίσεις. Αυτό που έκανα ήταν να συνεχίσω τη ζωή μου με τις αξίες που μου είχαν δώσει οι γονείς μου. Όσο δύσκολο και αν είναι στην αρχή, όσο περνούν τα χρόνια, συμβιβάζεσαι»

Υπάρχουν στιγμές που σας λείπει;

«Προφανώς και μου λείπει. Όπως λείπει σε κάθε παιδί ο γονιός του όταν «φεύγει».

stamoulis-(1).jpg

Ποια είναι τα επόμενα σχέδιά σας;

«Να συμμετέχω σε ωραίες παραστάσεις, με ωραίους συνεργάτες. Θεωρώ ότι ήμουν πολύ τυχερός όλο αυτό το διάστημα και εύχομαι η τύχη μου αυτή να συνεχιστεί. Μάλιστα, σύντομα μπαίνω και στη σειρά του ALPHA «Αυτή η νύχτα μένει». Θα υποδυθώ τον Αλκή, το γιο του Νώντα, ο οποίος δολοφονείται στο πρώτο επεισόδιο. Οι δυο τους δεν είχαν τις καλύτερες σχέσεις, αλλά λίγο πριν πεθάνει ο Νώντας, υπήρξε μεταξύ τους μια επανασύνδεση. Ακριβώς, λοιπόν, επειδή δολοφονείται ο πατέρας του, ο Αλκής προσπαθεί να διαλευκάνει το μυστήριο γύρω από το χαμό του. Αυτός ο στόχος τον φέρνει στο Αγρίνιο, έχοντας πολλές υποψίες για τον Βαρδάρη. Ο Γιώργος Αρμένης, ο οποίος επίσης μπήκε πρόσφατα στη σειρά, είναι ο νονός του Άλκη, έχει πάρει τον έλεγχο του νυχτερινού κέντρου από τον Βαρδάρη, οπότε επιβάλλει τον Άλκη στο μπουζουξίδικο. Θα είναι καταλυτικός ο ρόλος του ήρωά μου για τη συνέχεια της πλοκής», λέει στο 7 μέρες tv.

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved