Αλέκος Συσσοβίτης: Ο ρόλος στον Έρωτα Φυγά και το spoiler
Showbiz

Αλέκος Συσσοβίτης: Ο ρόλος στον Έρωτα Φυγά και το spoiler

Ο Αλέκος Συσσοβίτης έχει πρωταγωνιστήσει σε μεγάλες τηλεοπτικές επιτυχίες και φέτος επέστρεψε στη μικρή οθόνη για να μας αποδείξει μέσα από δύο ρόλους σε δύο πολύ διαφορετικές σειρές ότι είναι ένας ηθοποιός που του αρέσουν οι προκλήσεις και οι εκπλήξεις.

Παράλληλα με την εξαιρετική θεατρική παράσταση «Στο πέμπτο σκαλοπάτι» στο θέατρο Αθηνά, ο ηθοποιός μπήκε πρόσφατα στη σειρά «Έρωτας φυγάς».
Μπήκατε πρόσφατα και στον «Έρωτα φυγά», υποδυόμενος έναν άνθρωπο πολύ πληγωμένο κατά βάθος.

syssovitis-(4).jpg

«Υπάρχει ένα βαρύ παρελθόν μέσα του. Κάτι που συνέβη στην εφηβική ηλικία του και τον στιγμάτισε για όλη του τη ζωή, σε μια περίοδο μάλιστα που βρισκόμασταν στα πρόθυρα του Β' Παγκοσμίου Πολέμου. Οι άνθρωποι αυτοί βίωσαν τον πόλεμο και, για να μπορέσουν να επιβιώσουν, έκαναν διάφορα - χωρίς να τους δικαιολογώ. Επειδή λοιπόν ο Παύλος έρχεται πληγωμένος από παλιά, θέλει να δικαιωθεί μέσω της εκδίκησης. Ουσιαστικά αυτό κάνει ο Κοντογιάννης, ο οποίος είναι ένα παράξενο άτομο, επίσης αμφίσημο. Είναι θρησκόληπτος, έχει τις δικές του στιγμές, πιστεύει σε κάποια πράγματα και έχει αξίες αλλά είναι πραγματικά αδίστακτος. Για να πετύχει το σκοπό του, θα δούμε ότι θα προκαλέσει μεγάλο πρόβλημα σε όλους»

Η σύγκρουση θα είναι αναπόφευκτη;

«Ναι, συγκρουσιακή θα είναι η σχέση του και με τον Δεμερτζή και τους υπόλοιπους που είναι από την πλευρά του Δεμερτζή, γιατί θα διεκδικήσει αυτά που θεωρεί ότι του ανήκουν. Οπότε, είναι σε αντίθετες πλευρές και θα περιμένουμε τη σύγκρουση»

syssovitis-(2).jpg

Συμμάχους θα έχει σε αυτή την αντιπαράθεση;

«Πάντα βρίσκουμε συμμάχους γιατί στα μεγάλα κεφάλια κάποιοι είναι αντίθετοι. Αυτή είναι και η φύση των πραγμάτων. Οπότε, ναι, θα έχει συμμάχους, και προς το παρόν γνωρίζω ότι ένας από αυτούς θα είναι η Ελπίδα, η πρώτη ξαδέρφη του Δεμερτζή, χωρίς όμως να ξέρω τι άλλο θα φέρει το σενάριο. Ευτυχώς, είμαι άνθρωπος που μου αρέσουν το άγνωστο και οι εκπλήξεις και τα υποστηρίζω φανατικά».

Ο Παύλος Κοντογιάννης είναι παντρεμένος, αλλά δεν θέλει παιδιά

«Δεν είναι ούτε ο πρώτος ούτε ο τελευταίος. - Επειδή ο ίδιος υπέφερε ως παιδί, δεν θέλει σε περίπτωση που πάθει κάτι να έχει και ο γιος του ή η κόρη του το ίδιο αντίκτυπο στη ζωή του. Οπότε, αρνείται να κάνει παιδιά, όμως δεν το λέει στη γυναίκα του.»

syssovitis-(5).jpg

Τελικά ό,τι συμβαίνει στα παιδικά μας χρόνια το κουβαλάμε μέσα μας

«Ναι, η ψυχανάλυση πιστεύει ότι στο μεγαλύτερο βαθμό δεν μπορούμε να το αποβάλουμε, μας ορίζει και μας καθορίζει. Πρέπει να κάνει τεράστια βήματα ο άνθρωπος και δεν εξαρτάται μόνο από αυτόν. Υπάρχουν περίοδοι που μας βοηθά το περιβάλλον να συμβεί αυτή η αλλαγή και να καλυτερέψουν τα πράγματα, αλλά υπάρχουν και κάποιες άλλες που δεν βοηθά. Για παράδειγμα, η Ελλάδα βγήκε από τον Β' Παγκόσμιο Πόλεμο, αλλά μετά στον Εμφύλιο είχε ακόμα περισσότερες απώλειες», λέει στο 7 μέρες Tv

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved