Κώστας Καραφώτης: Πρώτη δημόσια εμφάνιση με την καλλονή σύντροφό του
Showbiz

Κώστας Καραφώτης: Πρώτη δημόσια εμφάνιση με την καλλονή σύντροφό του

Σελίδα στην προσωπική του ζωή έχει γυρίσει ολοκληρωτικά ο Κώστας Καραφώτης, ο οποίος εδώ και αρκετούς μήνες είναι ερωτευμένος με ένα πολύ εντυπωσιακό κορίτσι.

Ο λόγος για την Κάτια-Νανά Μάνου η οποία κατάγεται από τον ίδιο τόπο με τον Κώστα Καραφώτη, τα Τρίκαλα και είναι μια κούκλα!

Ο φωτογραφικός φακός τους απαθανάτισε στην πρώτη κοινή τους εμφάνιση μετά την είδηση ότι είναι μαζί να περπατούν χέρι χέρι στο κέντρο της Αθήνας και πιο συγκεκριμένα στη Βουκουρεστίου.

karafotis-(4).jpg

Οι δυο τους χαμογελαστοί και χαλαροί περπατούσαν αδιαφορώντας για τα αδιάκριτα βλέμματα με την όμορφη σύντροφό του να συγκεντρώνει πάνω της όλα τα βλέμματα. Η Κάτια Νανά Μάνου, εκτός από την αγάπη της για τη γυμναστική έχει και καλλιτεχνική φλέβα καθώς ζωγραφίζει πίνακες με μοντέρνες προσωπογραφίες και κατασκευάζει χειροποίητες κούπες, ενώ αγαπά τους παραδοσιακούς χορούς και δραστηριοποιείται στα Τρίκαλα με σκοπό τη διάδοσή τους.

Το ζευγάρι είναι μαζί τους τελευταίους 9 μήνες και όλο αυτό το διάστημα έχουν και οι δυο φροντίσει να κρατούν την προσωπική τους ζωή μακριά από τα φώτα της δημοσιότητας.

Επέλεγαν μαζί για τις εξόδους τους μέρη όπου γνώριζαν ότι δεν θα έρθουν τετ α τετ με φωτογραφικούς φακούς και κάμερες ενώ φρόντιζαν πάντα να κάνουν διακριτική την παρουσία τους όπου και αν πήγαιναν.

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved