Κόρα Καρβούνη: Αυτός είναι ο σύντροφός της – Η πρώτη δημόσια εμφάνιση και οι τρυφερές στιγμές
Showbiz

Κόρα Καρβούνη: Αυτός είναι ο σύντροφός της – Η πρώτη δημόσια εμφάνιση και οι τρυφερές στιγμές

Τη φετινή τηλεοπτική σεζόν απολαμβάνουμε την Κόρα Καρβούνη μέσα από τον ρόλο της «Νίτσας» στη σειρά του Alpha «Αυτή η νύχτα μένει» αλλά και στο νέο κύκλο του Έτερος Εγώ.

Η Κόρα Καρβούνη έχει κάθε λόγο να είναι ευτυχισμένη αφού εκτός από την επιτυχία της ως ηθοποιός απολαμβάνει υπέροχες στιγμές στην προσωπική της ζωή.

karvouni-galanos-(5).jpg

Και μπορεί η Κόρα Καρβούνη και ο σύντροφός της, Παναγιώτης Γαλανός να είναι μαζί αρκετά χρόνια όμως αυτή είναι η πρώτη φορά που τους βλέπουμε μαζί και μάλιστα επίσημα. Οι δυο τους βρέθηκαν πρόσφατα στον Ελληνικό κόσμο με αφορμή την επίσημη προβολή του πρώτου επεισοδίου της σειράς Έτερος Εγώ.

Οι δυο τους έδειχναν ευτυχισμένοι και πολύ χαρούμενοι με τον Παναγιώτη να μην αφήνει από τα μάτια του την γοητευτική ηθοποιό.

Δες τους μαζί στη gallery

Σε πρόσφατη συνέντευξή της η Κόρα Καρβούνη είχε μιλήσει για την αναβολή του γάμου τους.

1678099303204-121606083-karvouni-galanos-(2).jpg

«Δούλευε στο Εθνικό Θέατρο, τώρα εργάζεται ως ηχολήπτης σε μια εταιρεία. Τότε ήμασταν και οι δύο μέσα στο θέατρο. Βιοποριζόμασταν από το θέατρο. Ηταν πολύ σκληρό αυτό, γιατί μόλις είχαμε ξεπεράσει και την οικονομική κρίση και, πάνω που πήγαμε να ανακάμψουμε, ήρθε ο κορωνοϊός, που χτύπησε πάρα πολύ τους ανθρώπους της τέχνης. Πολύ περισσότερο από ό,τι φαντάζεται ο μέσος άνθρωπος. Εμείς δεν μπορούσαμε ούτε τηλεργασία να κάνουμε. Και οι μουσικοί, αλλά και οι τεχνικοί του θεάτρου. Τόσοι άνθρωποι εργάζονται μέσα στο θέατρο. Ακόμη και το κυλικείο του θεάτρου. Ετσι, λοιπόν, τα σχέδιά μας πήγαν πίσω, αλλά έτσι είναι η ζωή. Πάντα υπάρχει αυτό το ενδεχόμενο! Δεν έχουμε κανονίσει κάτι ακόμη, αλλά ο γάμος
είναι μέσα στα σχέδιά μας».

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved