Μαρία Ελένη Λυκουρέζου:  Το life coaching και η νέα σελίδα στη ζωή της
Showbiz

Μαρία Ελένη Λυκουρέζου: Το life coaching και η νέα σελίδα στη ζωή της

Σελίδα στη ζωή της έχει γυρίσει οριστικά η Μαρία Ελένη Λυκουρέζου.

Μαθήματα ζωής παραδίδει μέσα από τον προσωπικό της λογαριασμό στο Tik Tok κάνοντας life coaching.

lykourezoy-(1).jpg

Στέλνει θετική ενεργεία παραμερίζοντας τις παθογένειες της κοινωνίας και βοηθά καθώς η εμπειρίες της ζωής της είναι αυτές που ουσιαστικά της δίνουν βήμα.

Η Μαρία-Ελένη Λυκουρέζου είναι κόρη της ηθοποιού Ζωής Λάσκαρη και του δικηγόρου Αλέξανδρου Λυκουρέζου.

Αν και δεν ακολούθησε τα επαγγελματικά βήματα των γονιών της, η Μαρία-Ελένη από το 2005 βοηθούσε τον πατέρα της στο δικηγορικό του γραφείο ενώ έχει δουλέψει ως στυλίστρια δίπλα στον Ηλία Μιχαλόλια και αργότερα μόνη της στα video clips του Κώστα Καπετανίδη. Λατρεύει τα ταξίδια, την φωτογραφία και έχει ασχοληθεί πολύ με τον χορό αφού γνωρίζει από μπαλέτο μέχρι και φλαμένκο!

lykourezoy-(3).jpg

«Στο λύκειο, σαν τιμωρία, η μητέρα μου έβγαλε την πόρτα από το δωμάτιο μου – ως έφηβη, που το μόνο πράγμα που θες είναι να κλείνεις την πόρτα και να είσαι μόνος σου – γιατί είχε βρει κοκαΐνη στο γραφείο μου. Η τιμωρία της ήταν να μην έχω ιδιωτικότητα και να μου βγάλει την πόρτα για περίπου έξι μήνες»

lykourezoy-(2).jpg

«Τέλη γυμνασίου, αρχές λυκείου, η πρώτη εμπειρία ήταν με το τσιγάρο. Οι πρώτες φορές ήταν φανταστικά, που λες “πω πω τι κάνω”. Ποτέ όμως δεν κατηγόρησα κανέναν για ότι έκανα στη ζωή μου. Ήταν επιλογή μου, ήθελα να το κάνω», είπε.

«Μετά το τσιγάρο θες κάτι παραπάνω. Να δεις τι είναι η κοκαΐνη, τι σου προκαλεί. Υπήρχε στην παρέα μου και εγώ απλά κάποια στιγμή ήθελα να δοκιμάσω. Δοκίμασα, μου άρεσε και έκανα για κάποιο διάστημα. Όταν έμεινα μόνη μου, εκεί, ξέφυγε η κατάσταση. Μου έδινε μια ευφορία, μια χαρά, μια κοινωνικότητα. Ήταν κάτι διαφορετικό, κάτι παράνομο, κάτι κακό και μου άρεσε», έχει αποκαλύψει η ίδια σε μια από τις σπάνιες τηλεοπτικές της συνεντεύξεις.

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved