Η σπάνια εμφάνιση της Δραγούμη με τον σύζυγό της, η σικάτη Μπλάτνικ & το υπέροχο παλτό της Ζενεβιέβ
Showbiz

Η σπάνια εμφάνιση της Δραγούμη με τον σύζυγό της, η σικάτη Μπλάτνικ & το υπέροχο παλτό της Ζενεβιέβ

Σικάτες εμφανίσεις και σπάνιες συναντήσεις.

Σε μεγάλο πολυκατάσταστημα των βορίων προαστείων ο φωτογραφικός φακός απαθανάτισε την Σταματίνα Τσιμτσιλή.Σε ένα break από τις επαγγελματικές της υποχρεώσεις η παρουσιάστρια του Happy Day απόλαυσε τη βόλτα της κάνοντας παράλληλα και τις αγορές της. Φυσικά η Σταματίνα μαγνήτισε για μια ακόμη φορά τα βλέμματα με την υπέροχη εμφάνισή της, επιλέγοντας ένα μαύρο δερμάτινο κολάν, το οποίο συνδύασε με σκουρόχρωμο πουλόβερ και ένα ζευγάρι φλατ μπότες.

Στο ίδιο εμπορικό κέντρο συναντήσαμε και την Ναταλία Δραγούμη σε μια σπάνια εμφάνισή της με τον σύζυγό της, Έντι Ρόμπερτς. Οι δυο τους μετά τις αγορές τους, απόλαυσαν τον καφές τους, συζητώντας.

«Ενας ηθοποιός δεν µπορεί, δυστυχώς, να κάνει αποδράσεις. ∆εν µπορώ να προγραµµατίσω εκδροµές µε την οικογένειά µου, γιατί δεν έχω χρόνο. Ως ηθοποιός, πληρώνω το τίµηµα. Ο Εντι είναι ελεύθερος επαγγελµατίας και δεν έχει ωράριο. Αυτό, όµως, που µας κρατά είναι που δίνουµε κάποια ραντεβού µέσα στην ηµέρα και πηγαίνουµε είτε για καφέ είτε για φαγητό», έχει πει η ίδια αποκαλύπτοντας πώς ο έρωτάς τους παραμένει ζωντανός μετά από τόσα χρόνια γάμου.

Εκεί, απαθανατίσαμε και την Ζενεβιέβ Μαζαρί και για μια ακόμη φορά ζηλέψαμε την εμφάνισή της. Εστιάσαμε φυσικά στο καταπληκτικό και σικάτο παλτό της με ένα υπέροχο pattern, το οποίο συνδύασε με φλατ μαύρα παπούτσια και παντελόνι καμπάνα. Όπως πάντα η Ζενεβιέβ μαγνήτισε τα βλέμματα με τις στιλιστικές επιλογές της.

Στο κέντρο της Αθήνας συναντήσαμε και την Τατιάνα Μπλάτνικ! Με μια υπέροχη και άκρως σικάτη εμφάνιση «έκλεψε» τις εντυπώσεις. Επέλεξε ένα μπλε στενό παντελόνι, το οποίο συνδύασε με μπορντό πουκάμισο και blazer ίδιου χρώματος. Το σύνολο της ολοκλήρωσε με ένα ζευγάρι sneakers.

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved