Κηδεία Σταύρου Παντελίδη: Υποβασταζόμενη η σύζυγός του, Αθηνά - Συντετριμμένα τα παιδιά του
Showbiz

Κηδεία Σταύρου Παντελίδη: Υποβασταζόμενη η σύζυγός του, Αθηνά - Συντετριμμένα τα παιδιά του

Κηδεία Σταύρου Παντελίδη: Συντετριμμένη η οικογένειά του – τα δυο παιδιά του, η νύφη του και η σύζυγός του, Αθηνά - τον αποχαιρέτησε σήμερα, 7 Μαρτίου.

Επτά χρόνια μετά τον θάνατο του πολυαγαπημένου του γιου, ο Σταύρος Παντελίδης έφυγε από τη ζωή βυθίζοντας ξανά στο πένθος την οικογένειά του.

Ο ίδιος νοσηλευόταν από τον Ιανουάριο στη Μονάδα Εντατικής Θεραπεία του νοσοκομείου ΚΑΤ, μετά από αιμορραγικό εγκεφαλικό επεισόδιο. Έδωσε μάχη για τη ζωή του αλλά δεν τα κατάφερε και άφησε την τελευταία του πνοή το Σάββατο 4 Μαρτίου.

Η κηδεία του έγινε σήμερα, 7 Μαρτίου στις 10.30 στον Ιερό Ναό του Αγίου Σπυρίδωνος στη Νέα Ιωνία, ενώ ακολούθησε η ταφή στο νεκροταφείο Μεταμόρφωσης.

1678039622032-388270595-Stigmiotypo-plhroys-o8onhs-532023-75442-mm.bmp.jpg

«Τρίτη 7/3 10:30 θα τελεστεί η εξόδιος ακολουθία του πατέρα του Παντελίδη Σταύρου στον ιερό ναό Αγίου Σπυρίδωνος στη Νέα Ιωνία και μετά θα ακολουθήσει η ταφή στο νεκροταφείο Μεταμόρφωσης. Ευχαριστούμε για την αγάπη σας», έγραψε ο Κωνσταντίνος Παντελίδης ο οποίος ανακοίνωσε πότε θα γινόταν η κηδεία του πατέρα του.

IMG_1023.jpg

Κηδεία Σταύρου Παντελίδη

Στο τελευταίο αντίο η σύζυγός του, η κυρία Αθηνά ήταν συντετριμμένη και υποβασταζόμενη από τα παιδιά της, ενώ ο Κωνσταντίνος και ο Τριαντάφυλλος ήταν συνεχώς στο πλάι της για να της δίνουν κουράγιο.

Δείτε παρακάτω φωτογραφίες από την κηδεία του Σταύρου Παντελίδη

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved