Ζώζα Μεταξά: «Δεν έχω παντρευτεί ποτέ»
Showbiz

Ζώζα Μεταξά: «Δεν έχω παντρευτεί ποτέ»

Η Ζώζα Μεταξά έχει μεγάλη αδυναμία στη μοναχοκόρη της, η οποία είναι εξαιρετική περφόρμερ.

Μιλώντας σε πρόσφατη συνέντευξή της αναφέρθηκε στην προσωπική της ζωή αλλά και στην κόρη της, Κόνι.

zoza-metaxa-(3).jpg

«Έχω κάτι στο μυαλό μου για συνεργασία στο μέλλον, για το θεατρικό που ετοιμάζω. Ελπίζω να πάνε όλα καλά, να της αρέσει και εκείνης και να συνεργαστούμε. Η Κωνσταντίνα θέλει να κάνει κωμωδία, δεν της αρέσει το δράμα». Φυσικά συγκινήθηκε όταν είδε την κόρη της νύφη στο πλευρό του Μάριου Καπότση. «Θα ήθελα πολύ ένα εγγονάκι να με φωνάζει γιαγιά! Οταν έχεις παιδιά, αυτή είναι η φυσιολογική εξέλιξη και το όμορφο της πορείας μας σε αυτή τη ζωή». Η ίδια δηλώνει μόνη στην προσωπική της ζωή.

«Είμαι ελεύθερος άνθρωπος δεν έχω παντρευτεί ποτέ. Χαίρομαι με τη χαρά του παιδιού μου. Από τη στιγμή που η Κόνι αποφάσισε να παντρευτεί και θεώρησε ότι είναι ο άνθρωπός της εννοείται ότι χάρηκα πάρα πολύ, αλλά δεν υπήρχε περίπτωση να την πιέσω».

zoza-metaxa-(7).jpg

Η νέα της ενασχόληση θα την κρατήσει μακριά από την υποκριτική; «Οχι», απαντά η Ζώζα Μεταξά.

«Η αλήθεια είναι ότι έχω ετοιμάσει και ένα θεατρικό έργο, αλλά δεν έχω χρόνο να ασχοληθώ. Ελπίζω τον επόμενο χειμώνα να καταφέρω να το ανεβάσω. Σε αυτά που ετοιμάζω, γράφω και ρόλο για μένα. Δεν αφήνω την υποκριτική στην άκρη, όμως η αλήθεια είναι ότι δεν μου έχει δοθεί η ευκαιρία να παίξω κάποιους ρόλους όπου πιστεύω ότι θα βγάλω τον καλύτερό μου εαυτό. Δεν μου δόθηκε η ευκαιρία και, επειδή δεν έγινε, αποφάσισα να το κάνω μόνη μου. Μου έχει λείψει πολύ το θέατρο, έχω κάνει δύο χρόνια αποχή», λέει στη Real.

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved