Άννα Μάσχα: «Δεν με αναγνωρίζουν στον δρόμο»
NDP photo agency
Showbiz

Άννα Μάσχα: «Δεν με αναγνωρίζουν στον δρόμο»

Για τον ρόλο της στη σειρά Αυτή η νύχτα μένει, τις εξελίξεις αλλά και την αναγνωρισιμότητα, μίλησε σε πρόσφατη συνέντευξή της η Άννα Μάσχα.

Ποια κοινά στοιχεία βρίσκετε ανάμεσα στην προσωπικότητα της Διαμάντως και τη δική σας;

1678187937446-167513963-anna-masxa-(4).jpg

Την έντονη προσωπικότητα, τη δυναμική. Από την άλλη, εγώ είμαι λίγο δειλή. Εκείνο που θαυμάζω στη Διαμάντω, το οποίο εγώ δεν έχω, είναι αυτή η ελευθερία να τα λέει όλα μέσα στη μούρη του άλλου και χωρίς ο άλλος να παρεξηγείται. Πετάει μεγάλες αλήθειες που μπορεί να πληγώσουν, αλλά τα λέει κάπως που δεν πληγώνουν τελικά. Βάζει τον άλλον στη θέση του και αυτό είναι μεγάλο προσόν. Εγώ, αντιθέτως, σκέφτομαι πολύ πριν πω κάτι, γιατί δεν θέλω να παρεξηγηθώ. Σίγουρα παίζει ρόλο και ο συγκεκριμένος χώρος. Ο χώρος του μαγαζιού, η νύχτα, που έχει άλλους κώδικες συμπεριφοράς. Πιο ευθείς, πιο άμεσους, πιο ωμούς. Δεν παρεξηγούνται οι άνθρωποι εύκολα. Ενα που δεν καταλαβαίνω είναι τα τόσα μυστικά που κρατάει. Από τους ανθρώπους που αγαπάει κρατάει πολλά μυστικά. Καταλαβαίνω μόνο ότι το κάνει από ανάγκη για να προστατεύσει. Αυτό, ως Αννα, μου είναι δύσκολο, δεν κρατάω τόσα μυστικά. Σκεφτείτε τι κάνει με αυτό το παιδί. Το έχει κλεισμένο μέσα σε ένα σπίτι, δεν το πηγαίνει στο σχολείο, γιατί εκεί είχαν κοντέψει να της το «φάνε». Είναι ένα παιδί με ειδικές ανάγκες-στην άγρια δεκαετία του '80 δεν υπήρχαν οι ευαισθησίες που υπάρχουν τώρα- και το κρατάει κρυμμένο, δεν το έχει δείξει καν στους συναδέλφους της στο σκυλάδικο, που τους γνωρίζει τόσα χρόνια. Ενώ γνωρίζουν ότι έχει ένα παιδί, εκείνη μέχρι πρότινος δεν τους το είχε εμφανίσει ποτέ. Μόνο ο Στρατός το ήξερε. Ούτε ο έρωτας της ζωής της ήξερε ότι η Διαμάντω έχει παιδί.

Τι θα γίνει με αυτόν τον έρωτα

Σίγουρα ο Θοδωράκης και η Διαμάντω θα έρθουν πιο κοντά τελικά

1678187945076-725425989-anna-masxa-(6).jpg

Μένετε ακόμη στα Εξάρχεια;

«Δεν μένω ακριβώς στα Εξάρχεια, αλλά στη Νεάπολη, προς τον Λυκαβηττό, και μου αρέσει πολύ το κέντρο της Αθήνας. Δεν οδηγώ και παίρνω πολύ το λεωφορείο, το ρετρό, ταξί και περπατώ αρκετά.

anna-masxa-(2).jpg

Με την αναγνωρισιμότητα πώς σας αντιμετωπίζει ο κόσμος;

«Δεν με αναγνωρίζουν στον δρόμο (γελάει)! Εχω να το πω... Στην αρχή όταν προβαλλόταν η σειρά, κάπου είχα πάει, σε κάποιο μαγαζί με αναγνώρισαν. Επίσης με αναγνώρισαν κάνα δυο ταξιτζήδες και τέλος. Ισως είναι και η μάσκα που φοράμε μέσα στα λεωφορεία και στα τρένα, ίσως είναι και το μακιγιάζ-μάσκα, τα ρούχα επίσης που φοράμε στη σειρά. Οχι, δεν γίνεται ο κακός χαμός, δεν γίνεται το μπατιρντί... Καλύτερα. Μια χαρά.

Πηγή Real

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved