Άννα Μάσχα: Ο ρόλος της μητέρας και η σχέση με τον γιο της
Showbiz

Άννα Μάσχα: Ο ρόλος της μητέρας και η σχέση με τον γιο της

Για τον πιο σημαντικό ρόλο της ζωής της, αυτόν της μητέρας αλλά και για τη σχέση με τον γιο της, μίλησε σε πρόσφατη συνέντευξή της η Άννα Μάσχα.

Πώς είστε ως μητέρα;

anna-masxa-(7).jpg

«Έχω έναν γιο 13 ετών και τον λένε Θάνο. Θέλει ακόμη τη φροντίδα μου, αν και τώρα που μπαίνει στην εφηβεία αλλάζει, όπως όλα τα παιδιά στην ηλικία του. Αλλάζει το σώμα τους, αρχίζουν και μπαίνουν στην ενήλικη φάση. Ψηλώνουν, η φωνή στα αγόρια αλλάζει, γίνεται αυτή η μεταφώνηση, που στα αγόρια είναι πολύ αστεία κάποιες φορές. , Κάνουν κάτι «κοκοράκια» που δεν μπορείς να μη γελάσεις. Από την άλλη, υπάρχει μια μεγαλύτερη ανάγκη για αυτονομία και αυτοεξυπηρέτηση, το οποίο είναι πολύ ωραίο και σου λύνει και τα χέρια. Ημουν προστατευτική και στα πρώτα χρόνια της ζωής του-μέχρι τα 4-5, ήμασταν αυτοκόλλητοι, παρόλο που δούλευα πάρα πολύ και παρόλο που το παιδί περνούσε πολλές ώρες με γιαγιάδες και τον μπαμπά του»

1678188167762-619143242-anna-masxa-(3).jpg



Ο γιος σας έχει εκφράσει κλίση προς τον καλλιτεχνικό χώρο;

«Του γιου μου δεν του αρέσει ιδιαίτερα "Το θέατρο. Δεν νομίζω ότι του άρεσε και ποτέ. Έρχεται σε παραστάσεις μου, κάποιες του αρέσουν, και δεν θα διστάσει να αποθεώσει συναδέλφους μου, όπως είχε κάνει με την Αμαλία Μουτούση. Μου είπε πέρυσι: «Μαμά, αυτή παίζει καλύτερα από εσένα». Κι εγώ του απάντησα: «Αγόρι μου, έχεις δίκιο, έχεις κριτήριο». Από την άλλη, του αρέσουν οι ταινίες και, όποτε μπορώ, τις βλέπουμε μαζί»

Ο σύζυγός σας ανήκει στον ίδιο χώρο;

«Οχι, ασχολείται με το εμπόριο».

1678188176607-461677595-anna-masxa-(4).jpg

Παράλληλα διδάσκατε...

«Φέτος, δεν προλαβαίνω να διδάξω λόγω έλλειψης χρόνου. Μέχρι πέρυσι δίδασκα. Δεν σημαίνει ότι θα το σταματήσω, απλώς φέτος δεν προλαβαίνω».

Ως γυναίκα τι προσέχετε περισσότερο πάνω σας;

«Τώρα, βρήκατε περίπτωση (γελάει)! Δεν είμαι κοκέτα. Δεν αφιερώνω πολύ χρόνο στην αυτοπεριποίηση. Προσέχω να μη βγω τελείως λέτσος στον δρόμο. Τα βασικά. Ούτε για νύχια δεν πάω, που ίσως θα έπρεπε για τη σειρά. Δεν προλαβαίνω, δεν το κάνω. Δεν βάφομαι καθόλου στην καθημερινή μου ζωή. Δεν μπορώ να πω ότι ξοδεύω πολύ χρόνο για την εμφάνιση. Και τα ρούχα μου τα αγοράζει ο άνδρας μου, μου τα φέρνει έτοιμα».

1678188186498-36407326-anna-masxa-(2).jpg

Σπάνιο αυτό...

«Επειδή ασχολείται με το εμπόριο ρούχων, τόσα χρόνια έχει μάτι. Έχω την αίσθηση του μεγέθους, τι μου πάει, τι «παίζει» στη μόδα αυτόν τον καιρό και μου τα φέρνει έτοιμα. Ούτε με αυτό ασχολούμαι», λέει στη Real

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved