Ελένη Κοκκίδου: «Ποτέ δεν ένιωσα να με κανιβαλίζουν οι άνθρωποι»
Showbiz

Ελένη Κοκκίδου: «Ποτέ δεν ένιωσα να με κανιβαλίζουν οι άνθρωποι»

Για τη σχέση της με τα social media αλλά και πώς διαχειρίζεται την αναγνωρισιμότητα, μίλησε σε πρόσφατη συνέντευξή της η Ελένη Κοκκίδου.

Έχεις επαφή με τα social media;

kokkidou-(9).jpg

«Όχι, γιατί δεν προλαβαίνω. Όταν έχω χρόνο, θα κάτσω να διαβάσω ή θα δω σειρές. Μεγαλώνοντας με ενδιαφέρει η Ιστορία. Και η Φιλοσοφία. Πάντα ψάχνω να βρω απαντήσεις για τα ερωτήματά μου. Που πάντα αλλάζουν φυσικά λόγω ηλικίας. Και αυτό είναι το συναρπαστικό στη ζωή. Είμαστε τυχεροί που ζούμε αυτή τη διαρκή κίνηση στη ζωή. Δεν μπορώ λοιπόν να μπω σε αυτή τη διαδικασία. Μου φαίνεται μια δεύτερη δουλειά το να μπαίνεις συνέχεια στο Facebook ή να βγάζεις συνέχεια φωτογραφίες για το Instagram. Δεν έχω ούτε τη διάθεση να την κάνω. Καταλαβαίνω ότι μένω πίσω με έναν τρόπο, αλλά δίνω άφεση αμαρτιών στον εαυτό μου γιατί είμαι σε μια ηλικία, είμαι η εξηντάρα που δεν είναι και τόσο υποχρεωμένη να «γράφει» συνέχεια στα ΜΜΕ.

kokkidou-(4).jpg

Υπάρχει και ένας μεγάλος θυμός πια στους ανθρώπους και υποπτεύομαι ότι έχει μεγαλώσει μετά την καραντίνα. Το βλέπω γιατί κυκλοφορώ στους δρόμους οδηγώντας. Δηλαδή αν οδηγήσεις τώρα, καταλαβαίνεις τη διαφορά πριν την Cοvid. Οι άνθρωποι είναι με σπασμένα νεύρα. Είναι θυμωμένοι. Δημιουργείται μια πόλωση σε μια στιγμή για το οτιδήποτε. Για το τι είπε αυτός ο ηθοποιός σε αυτή την εκπομπή. Για το αν αυτός ο τραγουδιστής φίλησε την αγαπημένη του. Και αρχίζουν τα βρισίδια. Δεν έχω αυτή την ψυχική ανάγκη να συμμετάσχω σε κάτι τέτοιο».

kokkidou-(7).jpg

Η αναγνωρισιμότητα σου δημιούργησε προβλήματα;

«Μου έδωσε μεγάλη χαρά η αναγνωρισιμότητα, γιατί ήρθε σε μεγάλη ηλικία. Δεν ήρθε στα νιάτα μου να τρελαθώ και να νομίζω ότι έχω γίνει κάτι. Ήξερα τι να την κάνω. Μου έδωσε χαρά που οι άνθρωποι με αναγνωρίζουν και είναι φίλοι μου στον δρόμο. Γιατί αν κάτι συμβεί, θα είναι μαζί μου. Αποκλείεται να είναι εναντίον μου. Είμαι σίγουρη γι’ αυτό. Αυτό σημαίνει ότι έχω πάρει σύμμαχο τον κόσμο στη ζωή μου. Είναι μεγάλη πολυτέλεια. Ποτέ δεν ένιωσα να με κανιβαλίζουν οι άνθρωποι. Πιστεύω ότι παίζει ρόλο και η ηλικία. Έχουν έναν σεβασμό», λέει στην Αυγή

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved