Στέλλα Στυλιανού: Το κορίτσι που έκλεψε την καρδιά του Μπουγιούρη
Showbiz

Στέλλα Στυλιανού: Το κορίτσι που έκλεψε την καρδιά του Μπουγιούρη

Σαν την κύπρια σύντροφο του Παναγιώτη Μπουγιούρη παρουσιάζουν την νεαρή και ανερχόμενη παρουσιάστρια του ΣΙΓΜΑ Κύπρου, Στέλλα Στυλιανού τα media.


Σε δημοσίευμα του περιοδικού «Όλα» κάνουν λόγο για το κορίτσι που έκλεψε την καρδιά του ηθοποιού τους τελευταίους μήνες και γι` αυτήν εμμέσως πλην σαφώς έχει κάνει πολλές δηλώσεις τύπου «Είμαι καψουρεμένος με Κύπρια», «Η σχέση αυτή έχει εμπόδια». Το δημοσίευμα περιλαμβάνει κοινή εικόνα του «ζευγαριού» σε γνωστό μαγαζί της Αθήνας την παραμονή Πρωτοχρονιάς μετά το τέλος της παράστασης το "Άνθος του Κάκτου" όπου πρωταγωνιστεί ο Παναγιώτης Μπουγιούρης. Ο ηθοποιός και η γοητευτική παρουσιάστρια πήγαν στο συγκεκριμένο μαγαζί όπου, μαζί με τους υπόλοιπους συντελεστές της παράστασης, γιόρτασαν τα γενέθλια του Κώστα Βουτσά. Καθόλη την διάρκεια της βραδιάς έδειχναν οικιότητα μεταξύ τους κάτι που έκανε πολλούς να αναρωτηθούν τι συμβαίνει και αν η Στέλλα Στυλιανού είναι ο καινούριος έρωτας του ηθοποιού.


Άλλες πληροφορίες από την άλλη, επιβεβαιώνουν πως η Στέλλα βρέθηκε τις μέρες των γιορτών στην Αθήνα ωστόσο το περιβάλλον της διαψεύδει πως η σχέση της με τον Παναγιώτη Μπουγιούρη είναι κάτι περισσότερο από φιλική. Τώρα εάν έχουν κάτι και το κρύβουν ο χρόνος θα το δείξει. Πηγή: showbiz.com.cy
©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved