Ζέτα Δούκα: Αγνώριστη με καστανά μαλλιά! Η φωτογραφία από το παρελθόν και η μεγάλη αλλαγή
Showbiz

Ζέτα Δούκα: Αγνώριστη με καστανά μαλλιά! Η φωτογραφία από το παρελθόν και η μεγάλη αλλαγή

Μπορεί τα τελευταία χρόνια η Ζέτα Δούκα να παραμένει πιστή στο ξανθό χρώμα των μαλλιών της, όμως στο μακρινό παρελθόν τιμούσε το φυσικό της χρώμα.

Ένα υπέροχο και γλυκό καστανό και πραγματικά βλέποντας τη φωτογραφία θα διαπιστώσεις κι εσύ πως με αυτή την απόχρωση είναι μια άλλη!

Τη φωτογραφία από την ηλικία των 13 της χρόνων μοιράστηκε η ίδια με αφορμή της φετινές Απόκριες.

douka-(1).jpg

«Και μια κι έπιασα το throwback των Αποκριών, εδώ γύρω στα 13 , ποζάρω μόνη ή με την φίλη μου την Άννα (@annakokkodi )για τον κατάλογο της εταιρείας αποκριάτικων στολών που είχαν κάποιοι οικογενειακοί μας φίλοι.
Την θυμάμαι σαν τώρα αυτή τη φωτογράφιση…», έγραψε η ίδια στη λεζάντα και αξίζει να δεις τις φωτογραφίες

«Δεν δέχεσαι εύκολα το χρόνο σαν αλλαγή πάνω σου. Χρειάζεσαι αρκετό διάστημα για να το αφομοιώσει. Ο χρόνος μπορεί να σου αλλάξει πολλά πράγματα σε σχέση με το πώς βλέπεις τον εαυτό σου, τους γύρω σου. Δεν με τρομάζει με την έννοια να μην αλλάξω. Με τρομάζουν οι μεταμορφώσεις ανθρώπων που πάνω στην προσπάθεια τους να φτιάξουν τα πράγματα, τα χαλάνε. Πλαστική θα έκανα μετά από πολλή σκέψη. Απλά δεν είμαι ο άνθρωπος που θα έπαιρνα μια τέτοια απόφαση για να καλύψω άλλου είδους ανασφάλειες.

douka-(2).jpg

Αν προβαίνεις σε κάτι τέτοιο γιατί προσπαθείς να καλύψεις συναισθηματικά προβλήματα και ξεσπάς εκεί τότε έχεις θέμα. Πάντως είναι πολύ ωραίο να βλέπεις τον εαυτό σου να μεγαλώνει με σωστή ψυχική ισορροπία», έχει πει για τις αλλαγές που επιφέρει ο χρόνος.

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved