Τάσος Λέκκας: «Πάντα κάνεις μια διαδρομή για να  φτάσεις τον ρόλο σου»
Showbiz

Τάσος Λέκκας: «Πάντα κάνεις μια διαδρομή για να φτάσεις τον ρόλο σου»

Ο Τάσος Λέκκας αποφοίτησε μόλις πριν από τέσσερα χρόνια από τη Δραματική Σχολή του Εθνικού, αλλά μετράει ήδη στο ενεργητικό του μισή ντουζίνα συμμετοχές σε θεατρικές παραστάσεις.

Το ευρύ κοινό τον γνώρισε φέτος με την παρθενική τηλεοπτική του εμφάνιση στη λαοφιλή σειρά του ALPHA «Αυτή η νύχτα μένει». Σε πρόσφατη συνέντευξή του μιλά για την επιτυχία της σειράς αλλά και για τον ρόλο του.

lekkas-(4).jpg

Πρώτος τηλεοπτικός ρόλος και μάλιστα σε μια πολύ δημοφιλή σειρά. Φανταζόσουν την επιτυχία που θα είχε;

«Μου κίνησε το ενδιαφέρον από την αρχή, γιατί ήξερα και την ταινία, ήξερα και το βιβλίο. Χάρηκα πάρα πολύ που επιλέχθηκα γιατί μου άρεσε πολύ το project και όλως τυχαίως ο ρόλος μου ονομαζόταν Τάσος, δηλαδή ίσως ήταν και καρμικό με έναν τρόπο».

lekkas-(1).jpg

Εκτός από το όνομα, έχετε άλλα κοινά με τον ρόλο σου;

«Μόνο την αγάπη για το ποδόσφαιρο. Ο Τάσος της σειράς είναι ένα παιδί που έχει μεγάλο θυμό μέσα του, θλίψη, έχει και λίγο τοξική αρρενωπότατα, τη ζωή του την έχει πάρει λίγο λάθος. Καταλαβαίνω ότι τον κατέστρεψε το ότι δεν μπορούσε να κάνει αυτό που αγαπάει και αυτό το συζητούσα με όλο το σκηνοθετικό team. Μου έλεγαν «σκέψου να μην μπορούσες να ασχοληθείς με την υποκριτική». Θα είχα διαλυθεί, θα είχα μέσα μου θυμό και θλίψη. Αλλά κι αυτός ο Τάσος το πήρε όλο λάθος»

1678261817753-439794886-lekkas-(6).jpg

Δυσκολεύεσαι να τον υποδυθείς;

«Όχι, γιατί κάθε ρόλος έχει δυσκολία, είτε είναι το πιο κοντινό σου είτε το πιο μακρινό σου υπάρχει πάντα μια μετατόπιση. Θα κάνεις μια διαδρομή για να τον φτάσεις», λέει στο Gala.

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved