Showbiz

Τζούλια Αλεξανδράτου: Δείτε το νεογέννητο κοριτσάκι της και πόσο πολύ της μοιάζει

Μανούλα για πρώτη φορά έγινε στις 6 Φεβρουαρίου η Τζούλια Αλεξανδράτου και δημοσίευσε ένα υπέροχο βίντεο με την 30 ημερών κόρη της και πάθαμε πλάκα. 

Η Τζούλια Αλεξανδράτου από τη στιγμή που έγινε μανούλα μοιράζεται τις στιγμές που βιώνει με την κορούλα της και πρόσφατα αποκάλυψε ότι η μικρούλα είναι ίδια με εκείνη!

Να σας θυμίσουμε ότι η ίδια έκανε γνωστή τη χαρμόσυνη είδηση της γέννας μέσα από τον προσωπικό της λογαριασμό στα social media ανεβάζοντας την πρώτη φωτογραφία μέσα από το μαιευτήριο λίγες ώρες μετά τον τοκετό.

Η Τζούλια Αλεξανδράτου πανευτυχής και κρατώντας αγκαλιά την κόρη της, είχε γράψει στη λεζάντα της φωτογραφίας:

«Το μωρό μου η Paris γεννήθηκε! Σε αγαπάμε. Καλώς ήρθες. (9 μήνες πέθανα). Κανείς δεν θα κατανοήσει το ταξίδι της ζωής μας. Η ζωή σου είναι δική σου. Είμαι για πάντα απίστευτα ευγνώμων, τυχερή και ευλογημένη. Η ζωή μου τώρα αρχίζει. Έχω ό,τι θέλω. Είσαι τα πάντα».

Η Τζούλια Αλεξανδράτου, εδώ και πολλά χρόνια έχει μετακομίσει από την Ελλάδα στο εξωτερικό και μάλιστα, τα τελευταία χρόνια ζει στην Αμερική με τον σύζυγό της.

Έχει επιλέξει πλέον μία ζωή μακριά από τα φώτα της δημοσιότητας και από τη μέρα που έγινε μανούλα δημοσιεύει τρυφερά βίντεο με την κόρη της που η ομοιότητα είναι εκπληκτική.

Δείτε και εσείς παρακάτω

© 2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved