Παπαχαραλάμπους: Αδιανόητη η ομορφιά της στα 22 της! Το αλαβάστρινο πρόσωπο & τα μακριά μαύρα μαλλιά
Showbiz

Παπαχαραλάμπους: Αδιανόητη η ομορφιά της στα 22 της! Το αλαβάστρινο πρόσωπο & τα μακριά μαύρα μαλλιά

Γυρίζουμε τον χρόνο πίσω και θαυμάζουμε την Άννα Μαρία Παπαχαραλάμπους σε ηλικία 22 ετών!

Σε ηλικία μόλις 22 χρονών, απόφοιτη πλέον της σχολής Βεάκη, η νεαρή τότε ηθοποιός έκανε τα πρώτα της βήματα στο χώρο της υποκριτικής.

Σπούδασε στην Ανώτερη Σχολή Δραματικής Τέχνης – Βεάκη και έγινε ευρέως γνωστή από τη δραματική σειρά του Μανούσου Μανουσάκη "Ψίθυροι καρδιάς" το 1997. Τότε η Άννα Μαρία Παπαχαραλάμπους, ένα κορίτσι δροσερό και φρέσκο μαγνήτισε τα βλέμματα όπου κι αν πήγαινε με το αλαβάστρινο πρόσωπό της και τα μακριά μαύρα μαλλιά της.

1678277178490-199828483-papaxaralabous-(5).jpg

Φυσικά η ηθοποιός παραμένει μια από τις γοητευτικότερες παρουσίες στο χώρο ενώ η μια και μοναδική αλλαγή που έχει κάνει ποτέ στην εμφάνισή της ήταν όταν αποφάσισε να κόψει τα μακριά μαλλιά της σε ένα σικ καρέ ενώ αργότερα τα κόντυνε ακόμη περισσότερο σε ένα υπέροχο a la garcon.

Ωστόσο, η ίδια, θύμωσε όταν οι δημοσιογράφοι την ρώτησαν τότε για τη νέα εικόνα και έδειξε πολύ δυσαρεστημένη:

1678277192611-915622448-papaxaralabous-(6).jpg

«Σοβαρά, θα μιλήσουμε για τα μαλλιά μου τώρα; Δεν θεωρώ αυτή την αλλαγή πειραματισμό,την θεωρώ κάτι ασήμαντο» είπε. «Έχω πιο σοβαρά πράγματα να σκεφτώ από τα μαλλιά μου» πρόσθεσε. Ενώ σε ερώτηση πώς φάνηκε το μαλλί στον σύζυγό της, έδειξε ξεκάθαρα πόσο πολύ ενοχλήθηκε.

Η Άννα Μαρία Παπαχαραλάμπους έχει συμμετάσχει στις σειρές "Οι ιστορίες του Αστυνόμου Μπέκα" και "10η εντολή" ενώ έχει πρωταγωνιστήσει στις αισθηματικές κωμωδίες "'Άρωμα γυναίκας", "Κανείς δε λέει σ' αγαπώ", "Μπαμπά μην τρέχεις". Επίσης είχε πρωταγωνιστικό ρόλο στην σειρά "η Επιστροφή". Τη σεζόν 2022 πρωταγωνιστεί στην σειρά της ΕΡΤ Ο Όρκος σε σενάριο της Τίνα Καμπίτση.

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved