Μαρία Χάνου: Η σπάνια εμφάνιση με τους γονείς της, Ελισάβετ Κωνσταντινίδου και Ταξιάρχη Χάνο
NDP PHOTO AGENCY THOMAS DASKALAKIS
Showbiz

Μαρία Χάνου: Η σπάνια εμφάνιση με τους γονείς της, Ελισάβετ Κωνσταντινίδου και Ταξιάρχη Χάνο

«Το μήλο έπεσε κάτω από τη μηλιά» λένε και στην περίπτωση της Μαρίας Χάνου ταιριάζει απόλυτα!

Η Μαρία Χάνου είναι μια από τις πιο ταλαντούχες ηθοποιούς της γενιάς της ενώ τηλεοπτικά «ξεδίπλωσε» την υποκριτική της μέσα από τη σειρά του Alpha «Μην αρχίζεις τη μουρμούρα».

xanou-(3).jpg

Με γονείς τον Ταξιάρχη Χάνο και την Ελισάβετ Κωνσταντινίδου, η Μαρία έκανε το τηλεοπτικό της ντεμπούτο σε ηλικία 11 ετών στη σειρά «Μάγισσες της Σμύρνης». Μεγαλώνοντας σπούδασε υποκριτική κερδίζοντας με το σπαθί της τον ρόλο της «Βέλης» στην επιτυχημένη σειρά του Alpha «Μην αρχίζεις τη Μουρμούρα».

«Οι γονείς μου είναι χαρούμενοι όταν βλέπουν ότι κι εγώ είμαι σε ένα περιβάλλον όπου περνώ καλά και κάνω πράγματα δημιουργικά... Παρακολουθούν αυτήν την εξέλιξη, και την επαγγελματική αλλά και την προσωπική, γιατί δυναμώνω μέσα από τη δουλειά μου. με υπερηφάνεια και χαρά», έχει πει η 28χρονη ηθοποιός. Και μπορεί να μην τη βλέπουμε συχνά σε δημόσιες εξόδους με τους ηθοποιούς γονείς της, όμως πρόσφατα μας έκανε την έκπληξη!

xanou-(8).jpg

Ο φωτογραφικός φακός την απαθανάτισε μαζί τους στο Vox να απολαμβάνουν μια υπέροχη βραδιά, διασκεδάζοντας!

«Αυτά που είχε στο μυαλό της τα πετυχαίνει σιγά σιγά, βλέπω τα πατήματά της και μου αρέσει, νιώθω τρομερή ασφάλεια που δεν με έχει ανάγκη πια, με την έννοια του να αποδείξει ή να τακτοποιήσει. Είναι μια χαρά το παιδάκι μου και καλό του δρόμο! Οπως θα πω και για όλα τα παιδάκια όλων των ανθρώπων που επιλέγουν όποια εργασία θέλουν και χαίρονται με αυτήν. Τη βλέπω να χαίρεται και χαίρομαι», έχει πει η Ελισάβετ Κωνσταντινίδου για την κόρη της.

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved