Τζένη Κάρνου: «Πέρα από την εμπειρία, έχω κερδίσει και μια οικογένεια στον "Πλάτανο"»
Showbiz

Τζένη Κάρνου: «Πέρα από την εμπειρία, έχω κερδίσει και μια οικογένεια στον "Πλάτανο"»

Η Τζένη Κάρνου υποδύεται τη Χρύσα στην καθημερινή κωμική σειρά της EPT1 «Χαιρέτα μου τον πλάτανο».

Η ηθοποιός, σε ένα διάλειμμα από τα γυρίσματα, μίλησε για όλα σε εβδομαδιαίο περιοδιοδικό.

  • Η σειρά «Χαιρέτα μου τον Πλάτανο» προβάλλεται για τρίτη σεζόν. Όταν αποδέχθηκες την πρόταση για να πρωταγωνιστήσεις στο σίριαλ, περίμενες την επιτυχία αλλά και τη διάρκεια που θα είχε;

Σίγουρα όχι. Δεν περίμενα ότι θα φτάναμε στα τρία χρόνια και ότι ο κόσμος, μέσα σε όλο αυτό το χρονικό διάστημα, θα αγκάλιαζε τόσο πολύ το σίριαλ. Σκέψου ότι ακόμα και τώρα, που είναι η τρίτη χρονιά, τις προάλλες που ήμουν έξω για καφέ ήρθε μια κυρία και με αγκάλιασε και μου είπε: «Σας ευχαριστώ πάρα πολύ για την παρέα που μου κρατάτε το βράδυ». Βλέπω ότι ο κόσμος συνεχίζει να αγκαλιάζει τη σειρά κάθε μέρα, και αυτό με συγκινεί πολύ και μου δίνει μεγάλη χαρά.

  • Τι έχεις κερδίσει από αυτή τη συνεργασία;

Αρκετή εμπειρία. Χαίρομαι που σε αυτή τη δουλειά υπάρχουν άνθρωποι οι οποίοι είναι πολλά χρόνια στον χώρο, είναι πιο έμπειροι και έχουν σταθεί δίπλα μας. Επίσης, χαίρομαι που υπάρχουν και νέοι άνθρωποι, που μπορούμε μαζί να δημιουργήσουμε νέα πράγματα. Μέσα από την τριβή που έχω καθημερινά μετά γυρίσματα, το διάβασμα και τους ανθρώπους, νιώθω σαν να βλέπω πιο βαθιά τα πράγματα.

Εκτός όμως από την εμπειρία, που είναι το νούμερο ένα, έχω κερδίσει φίλους. Είμαστε μια ομάδα που έχει καταλήξει σε οικογένεια. Οπότε, όλα αυτά τα κομμάτια της αγάπης και της φροντίδας που έχουμε ως ηθοποιοί και ως συνεργείο δημιουργούν αυτό το όμορφο αποτέλεσμα. Πέρα, λοιπόν, από την εμπειρία, έχω κερδίσει και μια οικογένεια.

karnou2.webp
  • Είσαι λίγα χρόνια στον χώρο. Αισθάνεσαι τυχερή όσον αφορά το κομμάτι της δουλειάς σου;

Δεν αισθάνομαι απλά τυχερή, είμαι πολύ τυχερή. Χαίρομαι πολύ που μπήκα στον χώρο μικρή και τυγχάνει να είμαι σε δουλειές με πολύ καλούς ανθρώπους. Είναι σπάνιο αυτό.

  • Τι είναι αυτό που αγαπάς στην ηρωίδα που υποδύεσαι, τη Χρύσα;

Δεν το κρύβω ότι αυτή η κοπέλα με έχει ταλαιπωρήσει πάρα πολύ στην ψυχολογία μου. (Γελάει.) Αυτό που θαυμάζω και με γοητεύει ιδιαίτερα είναι η δυναμικότητα που έχει σε κάποιες καταστάσεις και που προσπαθεί για όλους και για όλα.

  • Τι επιπτώσεις θα έχει η αποκάλυψη που θα κάνει η Χρύσα, σχετικά με την εγκυμοσύνη της, στον Τζώρτζη και στον Κανέλλο;

Η Χρύσα μαθαίνει ότι ο πατέρας του παιδιού της είναι τελικά ο Τζώρτζης. Οπότε το ανακοινώνει τόσο σε εκείνον όσο και στον Κανέλλο. Η αποκάλυψη αυτή δεν αρέσει στον Κανέλλο, και είναι πολύ λογικό, είπε η Τζένη Κάρνου στο My tv.

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved