Ηλιάνα Μαυρομάτη: «Η φετινή σεζόν είναι από τις πιο πλούσιες σε εμπειρίες και ένταση που έχω ζήσει»
Showbiz

Ηλιάνα Μαυρομάτη: «Η φετινή σεζόν είναι από τις πιο πλούσιες σε εμπειρίες και ένταση που έχω ζήσει»

Η Ηλιάνα Μαυρομάτη πρωταγωνιστεί αυτή τη σεζόν στην αγαπημένη σειρά του Alpha, Αυτή η νύχτα μένει.

Η ίδια μίλησε σε συνέντευξή της με τα καλύτερα λόγια γι΄αυτή τη συνεργασία.

  • Πώς θα περιέγραφες τη φετινή σεζόν για σένα;

Η φετινή σεζόν είναι από τις πιο πλούσιες σε εμπειρίες και ένταση που έχω ζήσει ποτέ στη δουλειά. Βρίσκομαι σε μια σειρά πάρα πολύ δυνατή, όπως ήταν και η παράσταση που παρουσιαζόταν μέχρι πρότινος. Γνώρισα πολλούς καινούργιους ανθρώπους και απέκτησα επιπλέον ερεθίσματα.

  • Ο φόρτος εργασίας σού στέρησε κάτι που δεν περίμενες;

Το μόνο που μου στέρησε είναι ότι σε περιόδους που περνούσα ιώσεις, κορονοϊό κ.ο.κ. δεν είχα την πολυτέλεια να καθίσω να αναρρώσω όπως θα έπρεπε. Συνεπώς, επιβαρύνθηκε ο οργανισμός μου. Κατά τα άλλα, τίποτε. Όλα ήταν και είναι σούπερ.

  • Πρωταγωνιστείς στη δραματική σειρά του ALPHA «Αυτή η νύχτα μένει». Αισθάνεσαι δικαιωμένη με αυτή την επιλογή σου;

Δεν υπάρχει η παραμικρή σκιά αν έκανα καλά ή όχι. Το αντίθετο. Όσο περνάει ο καιρός, η σειρά κάπως εδραιώνεται, έχει αποκτήσει το δικό της κοινό, και καλλιτεχνικά ακόμα είμαστε πιο σίγουροι απ’ ό,τι στις αρχές. Μόνο θετικό πρόσημο έχει αυτή η επιλογή μου.

  • Η τηλεόραση σε «φλερτάρει» αρκετά συχνά, αλλά δεν... ενδίδεις τόσο εύκολα. Τώρα, τι σου κέντρισε το ενδιαφέρον και είπες το «ναι»;

Είπα αμέσως το «ναι» στη συγκεκριμένη πρόταση, γιατί κατάλαβα ποιοι είναι οι συνεργάτες και ποιο το πλαίσιο. Δηλαδή ότι θα είναι ένα σημαντικό και ενδιαφέρον πρότζεκτ.

  • Ποιοι λόγοι κάνουν τη σειρά να ξεχωρίζει μέσα στην πληθώρα προτάσεων μυθοπλασίας;

Η σειρά βασίζεται στο ομότιτλο βιβλίο του Θάνου Αλεξανδρή και μας δίνει μια συγκεκριμένη ατμόσφαιρα, που δεν βλέπουμε συχνά να αναπαράγεται στην τηλεόραση. Το περιβάλλον όπου διαδραματίζονται οι ιστορίες των ηρώων είναι η νυχτερινή ζωή και τα μπουζούκια στην επαρχία. Ακόμα, οι σεναριογράφοι της σειράς, Γιάννα Κανελλοπούλου - Γιώργος Μακρής, έχουν δημιουργήσει ανθρώπινους και πολυδιάστατους χαρακτήρες. Επομένως, η βάση είναι το σενάριο και από εκεί και πέρα όλοι οι καλλιτεχνικοί συντελεστές. Η Κατερίνα Φιλιώτου και οι σκηνοθέτες, οι τεχνικοί και φυσικά το καστ των συναδέλφων, όπου ο ένας είναι καλύτερος από τον άλλον, ο ένας πιο έμπειρος από τον άλλον, και όλοι έχουν μια σημαντική, θεατρική διαδρομή. Τηρεί όλες τις προϋποθέσεις για να βγει κάτι ενδιαφέρον αν μη τι άλλο.

  • Ποια είναι η μεγαλύτερη πρόκληση που καλείσαι να αντιμετωπίσεις υποδυόμενη τη Ζέτα;

Ένα από τα πράγματα που με προβλημάτισε, από την αρχή της σειράς, ήταν πώς θα αντιμετωπίσω τη Ζέτα. Στο θέατρο είναι η εκπαίδευσή μου και εκεί έχω μάθει πώς να προσεγγίζω και να χτίζω έναν χαρακτήρα, οπότε θέλησα να το μεταφέρω και στη σειρά. Έψαξα να βρω τις αντιφάσεις του χαρακτήρα και τις διαφορετικές διαστάσεις της συμπεριφοράς και της ψυχοσύνθεσης για να είναι σε εμένα και στον θεατή ενδιαφέρον. Επομένως, η μεγαλύτερη πρόκληση είναι πώς μπορώ να κρατήσω αυτή τη συνέπεια μέσα σε τόσο μακρύ χρονικό διάστημα που διαρκεί η δουλειά.

  • Εύκολη ή δύσκολη αυτή η αναμέτρηση;

Δεν είναι εύκολη, γιατί υπάρχουν γρήγοροι ρυθμοί, πολλές ώρες δουλειάς και κούραση. Παράγοντες που επηρεάζουν το καλλιτεχνικό έργο. Ωστόσο, είναι δημιουργική αυτή η αναμέτρηση και δεν βασανίζομαι. (Γελάει.)

  • Υπάρχουν σημεία που συναντιέσαι με την ηρωίδα που υποδύεσαι;

Από ένα σημείο και μετά, δεν μπορείς να πεις πού μοιάζεις ή πού διαφέρεις με τον εκάστοτε χαρακτήρα που υποδύεσαι. Κοίτα, η Ζέτα είναι πιο πληγωμένη και φέρει περισσότερα τραύματα από εμένα, εμπιστεύεται λιγότερους ανθρώπους, και έχει έντονα βιώματα κακοποιητικών συμπεριφορών από τους άντρες που της έχουν δημιουργήσει σύνδρομα. Από την άλλη, έχει μια καθαρότητα, έναν δυναμισμό και μια ευαισθησία, που εκεί συνδέομαι μαζί της, είπε η Ηλιάνα Μαυρομάτη στο my tv.

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved