Μαίρη Βιδάλη: «Παρακαλάω να με δω γιαγιά»
Showbiz

Μαίρη Βιδάλη: «Παρακαλάω να με δω γιαγιά»

Η Μαίρη Βιδάλη είναι από τις γυναίκες που δεν την φοβίζει ο χρόνος και θέλει να ζει την κάθε στιγμή όπως της αξίζει!

Η ίδια μίλησε σε συνέντευξή της για όλα ενώ δεν έκρυψε την ανυπομονησία της για να γίνει γιαγιά!

  • Η μοναξιά σας φοβίζει;

Τη θεωρώ τόσο σπάνιο για την προσωπική μου ζωή, όσο τίποτα άλλο. Πάντα είχα στη ζωή μου ανθρώπους και ποτέ δεν υπήρξα μόνη. Νομίζω και με το θέατρο που έχω δεν θα υπάρξω κιόλας. Γιατί η σκηνή και τα έργα είναι μια ζωή.

  • Τον εαυτό σας τον φαντάζεστε γιαγιά;

Παρακαλάω να με δω γιαγιά. Προς το παρόν όμως κανένα από τα παιδιά μου δεν το έχει αποφασίσει. Καλύτερα πάντως να κάνει κανείς παιδιά σε πιο ώριμη ηλικία. Ανυπομονώ πάντως να γίνω γιαγιά.

1675684505423-1843922-VIDALI-3.jpg
  • Έχετε βιώσει κάποιο θαύμα στη ζωή σας;

Νομίζω αυτό είναι το θείο δώρο που έχει δώσει ο Θεός σε εμάς τις γυναίκες. Τη στιγμή που φέρνεις μια καινούργια ζωή και το βλέπεις να βγαίνει από μέσα σου είναι ήδη ένα θαύμα.

  • Πώς έχετε καταφέρει και νικάτε τον χρόνο;

Δεν μπορώ να έχω παράπονο από το πώς διατηρείται η εμφάνισή μου, αλλά δεν είναι αυτό το ζητούμενο. Το ζητούμενο είναι να νιώθεις νέα ψυχικά και να μην σε εγκαταλείπουν οι δυνάμεις σου. Όσο περίεργο και αν ακούγεται έχω περισσότερες δυνάμεις από ό,τι είχα πριν από 20 χρόνια. Ίσως επειδή έχω λιγότερα προβλήματα. Συν τοις άλλοις δεν κάνω καταχρήσεις. Δεν έχω καπνίσει ποτέ μου. Παίζει και αυτό ρόλο.

  • Δίαιτες κάνατε στο παρελθόν;

Έχω κάνει δίαιτα για να παχύνω, αλλά δεν πέτυχε. Ειδικά αυτή την εποχή που έχω χάσει για διάφορους ρόλους 2-3 κιλά και πρέπει οπωσδήποτε να τα πάρω. Αλλά δεν μπορώ, είπε η Μαίρη Βιδάλη στο Λοιπόν.

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved