Γαία Μερκούρη: «Επειδή πια βγαίνουμε από πολύ μικρά, τα έχουμε δώσει όλα από τα 13 μας»
Showbiz

Γαία Μερκούρη: «Επειδή πια βγαίνουμε από πολύ μικρά, τα έχουμε δώσει όλα από τα 13 μας»

Για όλα μίλησε η Γαία Μερκούρη σε πρόσφατη συνέντευξή της σε γνωστό περιοδικό και ήταν άκρως αποκαλυπτική.

Η κόρη της Δωροθέας Μερκούρη μίλησε μεταξύ άλλων και για το γεγονός ότι έχει χορτάσει από εξόδους γιατί έβγαινε από πολύ μικρή.

  • Έχει ξεπεραστεί στη γενιά σου το κλισέ που είχαμε για χρόνια στην Ελλάδα - το γνωστό πάρε ένα πτυχίο και μετά βλέπεις τι θα κάνεις»;

Σχεδόν όλα τα παιδιά της ηλικίας μου έχουν κάνει drop-out από το πανεπιστήμιο. Όλοι έχουν καταλάβει ότι αυτό το χαρτί δεν έχει στην πραγματικότητα καμία αξία πια. Έχει αλλάξει αυτή η νοοτροπία που λες. Αξία έχει να δεις τι πραγματικά θέλεις να κάνεις στη ζωή σου. Ακόμη και αυτό το πρότυπο της έντονης ζωής στην πόλη έχει αλλάξει.

Για παράδειγμα, όλοι οι φίλοι μου προτιμούν να φύγουν πέντε μέρες στην εξοχή, να ξεφύγουν από το χάος που ζούμε. Η γενιά μου βρίσκει τον ενθουσιασμό σε πολύ πιο απλά και μικρά πράγματα. Άσε που επειδή πια βγαίνουμε από πολύ μικρά, τα έχουμε δώσει όλα από τα 13 μας. Στα 18 πια έχεις κάνει clubbing ήδη 4-5 χρόνια.

gaiamercurii_326249255_740080351022144_264578472053292801_n.jpg
  • Έκανες όντως clubbing στα 13 σου;

Στα 13 μου ήταν η πρώτη φορά που βγήκα μόνη μου, με παρέα, σε ένα club της παραλιακής. Ακόμη το θυμάμαι, γιατί δεν είχα πιει ποτέ μου αλκοόλ, με αποτέλεσμα να ξερνάω σε όλη την παραλιακή. Από τότε δεν ήπια ποτέ ξανά βότκα, δεν μπορώ ούτε να τη μυρίσω. Γύρισα σπίτι χάλια και η μαμά μου είχε πάθει πανικό. Όπως φάνηκε όμως, χρειάζεται να έχεις την εμπειρία για να καταλάβεις κάποια πράγματα. Από τότε δεν ήρθα ποτέ ξανά σε αντίστοιχη φάση.

  • Τι άλλο κάνει η νέα γενιά 18χρονων που θεωρείς ότι τους διαφοροποιεί από τις προηγούμενες;

Αυτό που παρατηρώ ότι κάνουμε και δεν κάνουν οι μεγαλύτεροι είναι το focus στους εαυτούς μας. Δεν κάνουμε PR μεταξύ μας, δεν κάνουμε δημόσιες σχέσεις, δεν συζητάμε συνέχεια για τους άλλους - δεν μας νοιάζει. Θυμάμαι πόσο κοινωνική ήμουν πριν από μερικά χρόνια στο σχολείο. Έκανα παρέα με όλα τα παιδιά, πήγαινα στα πάρτι του σχολείου μου αλλά και άλλων σχολείων. Έλεγα «wow, αυτό είναι η ζωή». Τώρα πια έχω μόνο μία φίλη.

Και μόνο μία θέλω! Δεν θέλω να είμαι από δω και από κει. Καταλάβαμε από νωρίς ότι δεν έχει νόημα όλο αυτό. Βέβαια, κι εγώ είμαι περίπτωση, γιατί με θυμάμαι από μικρή να λέω ότι γεννήθηκα σε λάθος γενιά. Θα ήθελα να είχα γεννηθεί στα '60s, να μεγαλώσω στα '70s, να είχα ζήσει το όνειρο, την επανάσταση αυτής της γενιάς! Δεν μου αρέσει αυτό που ζούμε σήμερα, δεν μου αρέσει η εξέλιξη της καθημερινότητάς μας. Δεν μου αρέσει το κινητό μου, δεν μου αρέσουν τα social media, το να βλέπουμε όλοι μια μπλούζα στο Tik Tok και την άλλη μέρα να βγαίνεις στο δρόμο και να τους βλέπεις όλους με αυτή την μπλούζα. Δεν το καταλαβαίνω.

  • Ωστόσο είσαι ενεργή στα social media.

Όχι όσο άλλα παιδιά της γενιάς μου. Αποφάσισα πρόσφατα με μια φίλη μου να ανεβάζουμε κάθε μέρα κάτι στο Tik Tok και δεν τα καταφέρνω, τα παράτησα. Δεν μπορώ να ασχοληθώ όσο οι συνομήλικοί μου, δεν μου ταιριάζει, είπε η Γαία Μερκούρη στο Down Town.

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved