Πέτρος Ιακωβίδης: «Σίγουρα θέλω να κάνω οικογένεια αλλά όχι τώρα»
Showbiz

Πέτρος Ιακωβίδης: «Σίγουρα θέλω να κάνω οικογένεια αλλά όχι τώρα»

Ο Πέτρος Ιακωβίδης μίλησε για όλα σε πρόσφατη συνέντευξή του και μεταξύ άλλων αναφέρθηκε στο ενδεχόμενο δημιουργίας οικογένειας.

Όπως είπε ο γνωστός τραγουδιστής θέλει πολύ να δημιουργήσει τη δική του οικογένεια αλλά τώρα είναι αδύνατον καθώς δουλεύει πάρα πολύ.

  • Από προσωπική ζωή; Πώς σκέφτεσαι τον εαυτό σου;

Σίγουρα θέλω να κάνω οικογένεια -έτσι μεγάλωσα, σε μια ευτυχισμένη οικογένεια-, αλλά όχι τώρα. Επειδή εργάζομαι πολύ, θέλω όταν θα κάνω παιδιά να είμαι παρών και ο χρόνος τώρα είναι ελάχιστος. Όπως για μένα και την αδελφή μου οι γονείς ήταν σπίτι, έτσι το σκέφτομαι κι εγώ. Δεν θέλω τα παιδιά να μεγαλώνουν χωρίς εμένα και απλώς εγώ να γυρίζω σπίτι. Και αυτή τη στιγμή είναι δύσκολο.

  • Νομίζω ότι η ζωή που έχεις επιλέξει δεν θα σου δώσει ποτέ χρόνο. Και φυσικά και ο γάμος.

Και εκεί υπάρχει το θέμα του χρόνου. Όταν έχεις μια σχέση δεν παντρεύεσαι μόνο για να παντρευτείς. Πρέπει να υπάρχει χρόνος για να αφιερώσεις σε εκείνη κι εκείνη σε σένα. Γιατί το να γυρνάς από το στούντιο, τις όποιες υποχρεώσεις και να βλεπόσαστε λίγες ώρες τη μέρα περισσότερο γκρίνια θα φέρει και τσακωμούς κι εμένα δεν μου αρέσει να τσακώνομαι. Εμένα μου αρέσει η συζήτηση όπως σου είπα. Όλα θα έρθουν την κατάλληλη στιγμή.

  • Ξέχασα να σε ρωτήσω πως αποφάσισες να κάνεις μετεγγραφή στην Panik Records;

Κοίτα, φτάνει μια στιγμή στην πορεία ενός καλλιτέχνη που θέλει να κάνει το κάτι παραπάνω, να εξελιχθεί ακόμη περισσότερο, και εδώ μου έδωσαν απλόχερα χώρο γι' αυτό -χωρίς αυτό να σημαίνει ότι υπήρξε ή υπάρχει πρόβλημα με την προηγούμενη εταιρεία. Στην Panik Records βρήκα ανθρώπους που πίστεψαν σε μένα.

Που είναι όχι μόνο συνεργάτες αλλά και άνθρωποι που εκτιμώ, φίλοι μου, όπως ο Γιώργος Αρσενάκος, αλλά και η Σοφία Μπεκιάρη, η οποία υπήρχε στην καθημερινότητά μου και πριν έρθω στην εταιρεία. Το όραμά μου αυτή τη στιγμή ως καλλιτέχνης θεώρησα πως μόνο μια καλή ομάδα θα μπορούσε να το υποστηρίξει, και αυτή είναι η ομάδα της Panik Records. Και έχω πέσει μέσα. Μου έδωσαν πολύ περισσότερα πράγματα από αυτά που είχα στο μυαλό μου. Εξέλιξαν αυτά που ζητούσα ως καλλιτέχνης.

  • Ποια είναι τα επόμενα σχέδιά σου;

Πραγματικά είναι μια απόλυτα δημιουργική περίοδος και χαίρομαι πολύ. Μέσα στον Μάρτιο ολοκληρώνονται οι εμφανίσεις μου στο Vogue της Θεσσαλονίκης, που βρισκόμαστε εκεί με την Josephine, τον Fy και τον Γιάννη Ξανθόπουλο από τον Νοέμβριο, και προετοιμάζω την επιστροφή μου στην Αθήνα, στο Fantasia. Παράλληλα, στα μέσα Μαρτίου κυκλοφορεί το νέο μου τραγούδι «Αχ καρδούλα μου» με ένα εντυπωσιακό video clip και επίσης ετοιμάζω το νέο μου album, που θα κυκλοφορήσει στα τέλη Απριλίου, είπε ο Πέτρος Ιακωβίδης στο Down Town.

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved