Ρένια Λουιζίδου: «Ήμουν εκτός ελέγχου. Αισθάνθηκα ντροπή γι΄αυτούς που με έβλεπαν»
Showbiz

Ρένια Λουιζίδου: «Ήμουν εκτός ελέγχου. Αισθάνθηκα ντροπή γι΄αυτούς που με έβλεπαν»

Η Ρένια Λουιζίδου μίλησε για όλα σε πρόσφατη συνέντευξή της και μεταξύ άλλων εξήγησε τον λόγο που δεν έχει social media.

Η ίδια, με επιχειρήματα, μας είπε γιατί δεν θέλει να ασχολείται καθόλου με τις πλατφόρμες κοινωνικής δικτύωσης ενώ μίλησε και για τις δύσκολες στιγμές της στο θέατρο.

  • Γιατί δεν έχεις social media;

Γιατί όσο θετικά μπορούν να λειτουργήσουν -όπως τώρα με όλο αυτό που συμβαίνει- έχουν και μια πολύ αρνητική πλευρά. Δεν θέλω να είμαι συνέχεια εκτεθειμένη στο οποιοδήποτε κακό σχόλιο του άλλου. Με ενοχλεί το κακό σχόλιο ακόμη και τώρα, με στενοχωρεί. Παλαιότερα, όταν κάποιος ήθελε να μου πει κάτι, ερχόταν και μου το έλεγε από κοντά, τώρα οποιοσδήποτε μπορεί να γράψει το οτιδήποτε.

Οπότε, αποφάσισα να μην μπω σε όλο αυτό τον κόσμο. Και, επίσης, η υπερβολική αποθέωση μου κάνει κάτι άρρωστο. Ήδη έχει μεγάλη έκθεση ο εαυτός μου λόγω της δουλειάς μου. Παρ' όλα αυτά, με ένα tablet είμαι και διαβάζω και είναι ίσως ο μόνος λόγος που τσακωνόμαστε με τον Θάνο.

  • Είχες δηλώσει παλιά πως τίποτα δεν μπορεί να σε κάνει να μην πας το βράδυ στο θέατρο όταν έχεις παράσταση.

Το να μην πάω εγώ ας πούμε να παίξω σημαίνει ότι τριάντα άνθρωποι θα χάσουν το μεροκάματό τους, και αυτό είναι πολύ βαρύ. Υπάρχει χρόνος και για σκέψη και για δράση, αν και αυτό το έχω αναθεωρήσει πια. Η εποχή αλλάζει. Και πολύ καλά κάνει. Εμείς γαλουχηθήκαμε έτσι. Αλλά, ειλικρινά, δεν ξέρω πόσο είναι σωστό να φτάνεις τον εαυτό σου στα όρια του απάνθρωπου.

  • Ποια ήταν η πιο δύσκολη στιγμή;

Το 1989, που πέθανε ο πατέρας μου το πρωί κι εγώ το βράδυ έπαιζα κωμωδία. Δεν μπορώ να σου πω σε αυτή την περίπτωση το κλισέ, ότι μου ήταν λυτρωτικό! Ήταν πολύ δύσκολο. Και με 40 πυρετό έχω παίξει με τον Βαλτινό σ' ένα έργο που λεγόταν «Εκτός ελέγχου». Και γύριζε η σκηνή, τα φώτα, δεν ήξερα πού βρισκόμουν και πού πατούσα. Και αισθάνθηκα ντροπή για τους ανθρώπους πούμε έβλεπαν από κάτω. Ήμουν εγώ «εκτός ελέγχου», είπε η Ρένια Λουιζίδου στο Down Town.

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved