Άσπα: «Η μητέρα μου μετά τον θάνατο του MadClip προσπαθεί να προχωρήσει με τη βοήθεια ειδικού»
Showbiz

Άσπα: «Η μητέρα μου μετά τον θάνατο του MadClip προσπαθεί να προχωρήσει με τη βοήθεια ειδικού»

Η Άσπα μίλησε για όλα σε πρόσφατη συνέντευξή της ενώ μεταξύ άλλων αναφέρθηκε και στον MadClip.

Η γνωστή τραγουδίστρια εξήγησε ότι από τότε που σκοτώθηκε, η μητέρα τους προχωρά με την βοήθεια ειδικού.

  • Βγήκες στη δισκογραφία ύστερα από μια οδυνηρή προσωπική απώλεια, τον απροσδόκητο θάνατο του αδελφού σου, Mad Clip. Ήταν μεγαλύτερο το βάρος για να που το δυστύχημα συνέπεσε με εκείνη τη στιγμή;

Είναι ακόμη πολύ δύσκολο να το διαχειριστώ και τότε ήταν ακόμα πιο δύσκολο. Εκείνο το διάστημα πήγαινα στο στούντιο και δοκίμαζα διάφορα demo, κάτι το οποίο λειτουργούσε σαν ψυχοθεραπεία, ξεχνιόμουν. Ξεκίνησα έτσι και όχι για να κυνηγήσω καριέρα ως τραγουδίστρια. Ό,τι συνέβη από εκεί και πέρα ήταν συγκυριακό.

  • To «Oh Νο» είναι ένα τραγούδι στο οποίο ακούγεται ο Mad Clip. Πώς ένιωσες όταν το άκουσες έτοιμο, με τη δική σου και τη δική του φωνή;

Το θεωρώ οικογενειακή κληρονομιά. Ήταν κάτι όμορφο που είχα με τον αδελφό μου, οπότε σκέφτηκα «γιατί να μην το μοιραστώ;». Δεν είχα την πρόθεση να κάνω δισκογραφία με το συγκεκριμένο τραγούδι.

  • Ήταν συγκινητικό;

Πριν το κυκλοφορήσω ακόμη, το είχα στο κινητό μου και, όποτε το άκουγα, συγκινούμουν. Αυτό το αίσθημα έγινε πιο έντονο όταν είδα το βιντεοκλίπ, στο οποίο έκανε τη σύνθεση η Bodega Visuals. Πήραν πλάνα από ένα παλιό βιντεοκλίπ του αδελφού μου και προσέδωσαν μεγάλη αληθοφάνεια. Ανατρίχιασα όταν το είδα, δεν περίμενα αυτό το αποτέλεσμα.

  • Αυτές τις ημέρες ζήσαμε και την απώλεια δεκάδων νέων ανθρώπων στο δυστύχημα των Τεμπών. Φαντάζομαι πως σε σόκαρε το γεγονός.

Φυσικά. Το συνδύασα με αυτό που συνέβη στην οικογένειά μου. Το θέμα μπορεί να ξεχαστεί, οι οικογένειες όμως δεν θα πάψουν ποτέ να πονούν. Αυτές σηκώνουν και θα εξακολουθήσουν να σηκώνουν το σταυρό τους.

  • Εσείς ως οικογένεια πώς διαχειρίζεστε την απώλεια ενάμιση χρόνο τώρα;

Θαυμάζω τη μητέρα μου, είναι πολύ δυνατή γυναίκα. Πιστεύω πως οποιαδήποτε άλλη θα είχε καταφύγει σε φαρμακευτική αγωγή. Προσπαθεί να συνεχίσει- εννοείται με τη βοήθεια ειδικού. Δεν μπορούμε άλλωστε να κάνουμε κάτι για να αλλάξουμε αυτό που συνέβη. Θυμόμαστε τον αδελφό μου και τον κρατάμε πάντα ζωντανό μέσα μας.

  • Εσύ χρειάστηκε να απευθυνθείς σε ειδικό για να διαχειριστείς την απώλεια;

Το έχω σκεφτεί, αλλά δεν το έχω κάνει. Είμαι τυχερή γιατί έχω δίπλα μου καλές φίλες, που είναι στήριγμα. Ωστόσο ποτέ δεν λέω ποτέ.

  • Τι κρατάς από τον Mad Clip και τι θα ήθελες να κρατήσει το κοινό από εκείνον;

Το ότι ήταν αληθινός, ήταν ο εαυτός του. Λάτρευε αυτό που έκανε. Πραγματικά, ήταν η ζωή του, ήταν η καψούρα του.

  • Από τον αδελφό σου τι θα θυμάσαι;

Πολλά! Αυτό που με δίδαξε και μου άφησε παρακαταθήκη είναι να μην το βάζω ποτέ κάτω. Αυτό πρέσβευε και ο ίδιος. Ήταν πολύ θετικός άνθρωπος. Εγώ έχω υπάρξει παλαιότερα ηττοπαθής, εκείνος ποτέ, είπε η Άσπα στο Hello.

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved