Survivor: Νικόλας Αγόρου: Η απώλεια που τον σημάδεψε και η φημολογούμενη σχέση του με την Πικράκη
Showbiz

Survivor: Νικόλας Αγόρου: Η απώλεια που τον σημάδεψε και η φημολογούμενη σχέση του με την Πικράκη

Από την πρώτη στιγμή που πάτησε ξανά το πόδι του στον Άγιο Δομίνικο, μαγνήτισε τα βλέμματα! Το εντυπωσιακό παρουσιαστικό του σε συνδυασμό με τις εξαιρετικές αθλητικές του επιδόσεις και τη δυναμική του προσωπικότητα έχει κάνει πολλούς να θεωρούν τον Νικόλα Αγόρου το απόλυτο φαβορί του «Survivor All Star».

Ο 31χρονος με το ψευδώνυμο «φραουλίτσας» που έγινε γνωστός στο ευρύ κοινό το 2018 μέσα από τη συμμετοχή του στον δεύτερο κύκλο του ριάλιτι επιβίωσης τα τελευταία χρόνια ωστόσο, έχει αποτραβηχτεί από τα φώτα της δημοσιότητας και ασχολείται με τη γη στην πατρίδα του τα Ιωάννινα.

«Ασχολούμαι πλέον με τη γη. Αγρότης κοινώς. Με τα αμπέλια ασχολούμαι, φτιάχνω κρασί», είπε ο Νικόλας Αγόρου στον Γιώργο Λιανό την πρώτη μέρα που βρέθηκε στο Survivor All Star.

«Συνέβη ένα θαύμα στη ζωή μου»

Αιτία αυτής της αλλαγής ήταν ο θάνατος του πολυαγαπημένου του πατέρα, ο οποίος έφυγε από τη ζωή τον Οκτώβριο του 2021. «Οικογένεια πάνω απ’ όλα. Να τους αγαπάτε και να τους χαίρεστε όσο τους έχετε όλους μαζί. 1-10-2021 αρχηγέ μου, σε λατρεύω», είχε πει τότε ο Νικόλας που τότε αποφάσισε να γυρίσει στην Κόνιτσα, ενώ έκλεισε τον λογαριασμό του στο Instagram.

«Αποστασιοποιήθηκα από τα κοινά για προσωπικούς λόγους, αλλά και γιατί ήθελα να εξελίξω τον εαυτό μου και να πορεύομαι με τα λόγια του Θεού στην καθημερινότητά μου και στις πράξεις μου. Τώρα πλέον νιώθω έτοιμος και γι’ αυτό και βρίσκομαι εδώ... Συνέβη ένα θαύμα στη ζωή μου - το οποίο είναι προσωπικό και θέλω να το κρατήσω για μένα – και μετά απ’ αυτό άλλαξα», έχει δηλώσει σε συνέντευξή του.

Η εξέλιξη της γνωριμίας τους

Αν και όλο αυτό το διάστημα ο Νικόλας κρατούσε ως επτασφράγιστο μυστικό τα όσα συνέβαιναν στην προσωπική του ζωή, λίγο πριν μπει στο ριάλιτι επιβίωσης του ΣΚΑΪ ήρθε η πληροφορία πως είχε έρθει αρκετά κοντά με την πρώην Μις Ελλάς Αθηνά Πικράκη η οποία υπήρξε παντρεμένη με τον Γιώργο Τζαβέλλα. Ωστόσο, κανείς δε μπορεί να μιλήσει ακόμη για σχέση ανάμεσά τους, αλλά θα πρέπει να περιμένουμε την αποχώρηση του από το Survivor, προκειμένου να δούμε πώς θα εξελιχθεί αυτή η γνωριμία.

Πηγή: ΕΓΩ

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved