Θάνος Καληώρας: «Βεβαίως έβγαλα κάποια χρήματα από την τηλεόραση»
Showbiz

Θάνος Καληώρας: «Βεβαίως έβγαλα κάποια χρήματα από την τηλεόραση»

Ο Θάνος Καληώρας μίλησε για όλους και για όλα σε πρόσφατη συνέντευξή του σε εβδομαδιαίο περιοδικό.

Μεταξύ άλλων, αναφέρθηκε στα χρήματα που έβγαλε από την τηλεόραση, καθώς δούλεψε στην χρυσή εποχή αυτής.

  • Ζήσατε τις «χρυσές» εποχές της τηλεόρασης, καταφέρατε να βγάλετε καλά χρήματα;

Βεβαίως έβγαλα κάποια χρήματα, αγόρασα ένα σπίτι. Αν έχεις το μυαλό και την ικανότητα να διαχειριστείς σωστά αυτά που βγάζεις από την τηλεόραση, πραγματικά μπορείς να κάνεις κάποια πράγματα. Υπάρχουν όμως πολλές περίοδοι που υπάρχει πολλή ανεργία, οπότε και τα χρήματα που μπορείς να έχεις εξοικονομήσει, ξοδεύονται.

kalioras.jpg
  • Στην «Καλημέρα Ζωή» υπήρχαν εντάσεις, γιατί στη «Λάμψη» ο Χρήστος Πολίτης εξέφρασε κάποια παράπονα για την Κάτια Δανδουλάκη.

Δεν είχαμε τέτοια προβλήματα, ήμασταν πάρα πολύ αγαπημένοι. Είχαμε την πλάκα μας, τις συγκεντρώσεις μας ούτε είχα ακούσει για τέτοια προβλήματα που μπορεί να συνέβαιναν στην άλλη σειρά.

  • Αληθεύει ότι αποχωρήσατε από τη σειρά λόγω ενός προβλήματος υγείας;

Ναι, είχα μια πρόπτωση μητροειδούς βαλβίδας. Ήταν ένα μικρό πρόβλημα στην καρδιά που δεν ήθελε να δουλεύεις πολύ για ένα διάστημα. Έκανα την θεραπεία και μετά από τόσα χρόνια δεν υπάρχει κανένα πρόβλημα. Με πολύ καλό και ευγενικό τρόπο το συζητήσαμε με τον Νίκο και βρήκαμε τη λύση. Δεν θα ξεχάσω την κουβέντα φεύγοντας από το σπίτι του πως «όποτε θέλω να γυρίσω, θα είμαι πάντα ανοιχτός σε οποιαδήποτε συνεργασία». Με αγαπούσε πολύ και εγώ τον αγαπώ και τον ευγνωμονώ στη ζωή μου, είπε ο Θάνος Καληώρας στο ΕΓΩ.

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved