Βάσω Λασκαράκη: Οι δύο τροφές που αποφεύγει και το μυστικό για την άψογη σιλουέτα της
Showbiz

Βάσω Λασκαράκη: Οι δύο τροφές που αποφεύγει και το μυστικό για την άψογη σιλουέτα της

Η Βάσω Λασκαράκη αποτελεί μία από τις πιο όμορφες παρουσίες της ελληνικής τηλεόρασης. Η γνωστή ηθοποιός, έχει καταφέρει να βρει το μυστικό, ώστε να διατηρείται πάντα σε φόρμα.

Η ηθοποιός απεχθάνεται τις υπερβολές και τις στερήσεις και έτσι απολαμβάνει τα πάντα με μέτρο. Φροντίζει να ακούει το σώμα της και να μην είναι αυστηρή με τη διατροφή της, μιας και λόγω του σεφ συζύγου της, είναι λάτρης του καλού φαγητού.

Μπορεί ο ελεύθερος χρόνος της να είναι περιορισμένος, όμως η Βάσω Λασκαράκη μαγειρεύει σε καθημερινή βάση, προσέχοντας έτσι την ποιότητα των τροφών που καταναλώνει και παρέχοντας στον οργανισμό της όλα τα θρεπτικά συστατικά.

Αποφεύγει τα τηγανητά και τα λιπαρά χωρίς αυτό να σημαίνει ότι δεν θα δοκιμάσει, αν βρεθεί μπροστά της ένα λαχταριστό πιάτο.

«Στο σπίτι μαγειρεύω πάντα εγώ. Αποφεύγω τα τηγανητά και τα λιπαρά, αλλά γενικά δεν θα στερηθώ τίποτα. Δεν θα κάνω δηλαδή υπερβολές, ούτε θα θυσιάσω τη γεύση. Κρατάω ένα μέτρο», είχε παραδεχτεί σε συνέντευξή της.

Γυμναστική

Το μυστικό, βέβαια, που την κρατάει πάντοτε σε φόρμα είναι η γυμναστική. Η ηθοποιός κάνει personal training κι έτσι καταφέρνει να διατηρείται στα 53-55 κιλά, ενώ παράλληλα γεύεται όλα όσα αγαπά. Κάθε φορά που παρασύρεται, προσθέτει στο πρόγραμμα της επόμενης ημέρας τη γυμναστική και έτσι βρίσκεται πάντοτε σε ισορροπία.

«Το μυστικό μου; Η γυμναστική. Όσο και να προσέχεις τη διατροφή σου αν δεν γυμνάζεσαι δεν βλέπεις το αποτέλεσμα που περιμένεις. Με τη γυμναστική αλλάζει η σύσταση του σώματος. Ούτε εγώ το πίστευα, αλλά το είδα να συμβαίνει. Δεν είχα γυμναστεί ποτέ πριν, αλλά μου έγινε συνήθεια. Βέβαια έχω και τον κατάλληλο άνθρωπο δίπλα μου ου ασχολείται μόνο με τις δικές μου ανάγκες και δυνατότητες.

Είμαι τυχερή γιατί μπορώ να ρυθμίζω και το πρόγραμμά μου, μιας και κάνω personal training. Εννοείται ότι δεν χρειάζεται όλοι να έχουν τον δικό τους γυμναστή, αρκεί όμως να κάνουν κάτι.

Αν καμία φορά παρασύρομαι και κάνω καμία παρασπονδία δεν χάθηκε και ο κόσμος. Δεν πάω για Μις Υφήλιος», είχε χαρακτηριστικά αναφέρει.

vaso-laskaraki.jpg

Ενδεικτικό πρόγραμμα δίαιτας

Δευτέρα

Πρωινό

Smoothie με κόκκινα φρούτα.

Μεσημεριανό

1 μπολ σαλάτα με ντοματίνια, αβοκάντο και kous kous.

Βραδινό

Ελεύθερη επιλογή ό,τι θέλετε.

Τρίτη

Πρωινό

Smoothie με blueberry, φράουλες, μπανάνα.

Μεσημεριανό

1 μεγάλο στήθος κοτόπουλο ψημένο, 1/4 κούπας τυρί cottage με χαμηλά λιπαρά, 1/3 κούπας ανανά, 1/3 κούπας μάνγκο, 2 κούπες βραστό σπανάκι, 1 χούφτα αμύγδαλα, 1/2 αβοκάντο.

Βραδινό

2 κούπες γαρίδες βραστές, 1 μεγάλη πράσινη σαλάτα, 1 κ.τ.σ. σόγια σος, 1/2 κούπα καστανό ρύζι.

Τετάρτη

Πρωινό

1 αβγό και 2 επιπλέον ασπράδια, 1/2 κούπα σπανάκι, 1 παξιμάδι, 2 κ.τ.σ. φέτα.

Μεσημεριανό

1 κούπα σούπα μινεστρόνε, 1 τόνο σε νερό, 2 κ.τ.σ. μαγιονέζα με χαμηλά λιπαρά, 1 ντομάτα και 5-6 φύλλα μαρουλιού, 1 πίτα ολικής άλεσης.

Βραδινό

1 στήθος κοτόπουλο, ¼ κούπας κρουτόν ολικής άλεσης, 1/8 κούπας γάλα με χαμηλά λιπαρά, ταμπάσκο και χυμό λεμονιού, λίγο σκόρδο (ανακατέψτε τα υλικά σε ένα μπολ και ψήστε) σερβίρετε με 1 κούπα κολοκυθάκια ή 1/2 κούπα κους κούς.

Πέμπτη

Πρωινό

2 φέτες ψωμί του τοστ, 2 κ.τ.σ. φυστικοβούτυρο, 1 μπανάνα, 1 κ.τ.γ. μέλι.

Μεσημεριανό

1 στήθος κοτόπουλο, 1/2 κούπα σος ντομάτας, 1/4 κούπας τυρί μοτσαρέλα, λαχανικά ψημένα ή στον ατμό (μπρόκολο, μανιτάρια, μελιτζάνα ή κολοκυθάκια).

Βραδινό

1 ψητή πατάτα, 1 κούπα σπαράγγια ή μπρόκολο.

Παρασκευή

Πρωινό

3/4 κούπας βρώμη, 1 κούπα κομμένες φράουλες, 1/2 κομμένη μπανάνα, 1 κούπα γάλα αμυγδάλου.

Μεσημεριανό

1 στήθος κοτόπουλο, 2 τορτίγιες ολικής άλεσης, 1/4 κούπας τυρί τσένταρ.

Βραδινό

1 λουκάνικο κοτόπουλου, 1 κούπα μανιτάρια και κόκκινη πιπεριά, 1/2 κούπα πένες ολικής άλεσης, 1 κ.τ.σ σάλτσα ντομάτας.

Σάββατο

Πρωινό

1/2 κούπα γιαούρτι, 1/2 κούπα blueberries, 3/4 κούπας δημητριακά ολικής άλεσης.

Μεσημεριανό

170 γρμ. Κατσικάκι στο φούρνο, 1 πίτα ολικής άλεσης, 1/4 κούπας ντοματίνια, 2 κ.τ.σ φέτα.

Βραδινό

200 γρ. ψητό σολομό, 1/2 κούπας κινόα με διάφορα λαχανικά.

Κυριακή

Πρωινό

2 pancakes με 2 κ.τ.γ. μέλι.

Μεσημεριανό

1 φιλέτο γαλοπούλας, 1/4 κούπα ντομάτα, 1/4 καστανό ρύζι, 2 κ.τ.σ τυρί τσένταρ.

Βραδινό

1 ψητή πατάτα, 1 κούπα μπρόκολο στον ατμό, 1 μπριζόλα μοσχαρίσια άπαχη.

-Να πίνετε πολύ νερό

-Ως δεκατιανό ή απογευματινό να τρώτε: 1 χούφτα αμύγδαλα ή 1 χούφτα φουντούκια ή 1 μπάρα δημητριακών ή ένα φρούτο της επιλογής σας.

Πηγή: ΕΓΩ

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved