Σύλβια Δεληκούρα: «Έκλαιγα και έλεγα πως ο κόσμος δεν μπορεί να είναι τόσο κακός»
Showbiz

Σύλβια Δεληκούρα: «Έκλαιγα και έλεγα πως ο κόσμος δεν μπορεί να είναι τόσο κακός»

Στην εκπομπή Πρωίαν σε είδον φιλοξενήθηκε το μεσημέρι της Πέμπτης (9-03) η Σύλβια Δεληκούρα.

Η ηθοποιός την οποία απολαμβάνουμε τη φετινή σεζόν στη σειρά του Mega «Μαίρη, Μαίρη, Μαίρη», αναφέρθηκε στη σχέση με τον άντρα της ενώ αποκάλυψε τα αρνητικά σχόλια που είχε δεχτεί λίγο πριν γεννήσει τον γιο της.

1678385344759-410280196-delikoura-(2).jpg

«Είμαι πολύ ζηλιάρα. Τον ζηλεύω τον άντρα μου. Μου αρέσει πολύ σαν άντρας ακόμη και τον ζηλεύω. Δεν μου έχει δώσει ακόμη δείγματα. Μου αρέσουν να τον κοιτάζουν. Βλέπεις πως ο άλλος έχει πέραση. Στο παρελθόν έχω ψάξει και τηλέφωνο… Παλιά ζήλευα διαφορετικά. Ζήλευα όταν ήταν η ώρα να χωρίσω. Σαν να έβρισκα πάτημα. Τώρα είναι άλλο, θέλω να τα μαθαίνω όλα»

delikoura-(5).jpg

«Θυμάμαι με έφαγαν ζωντανή. Ο κόσμος έχει μία τάση να κρίνει και να κακολογεί. Η κακία είναι πολύ εύκολη. Όταν το είπα αυτό, το είπα μεταξύ σοβαρού και αστείου. Εγώ ήξερα τι ώρα θα γεννήσω, γιατί πήγα για καισαρική. Είχα κάνει πλάκα στη μαία, κλειδώθηκα στο μπάνιο και της είχα πει να με αφήσει να περάσουν 15-20 λεπτά. Δεν ήμουν σε οδύνες, για να καθυστερώ τη γέννηση.

delikoura-(3).jpg

Θα ήταν και τρελό αυτό», περιγράφει η ηθοποιός στη συνέχεια. Είχα στεναχωρηθεί τόσο πολύ. Ενώ δεν στεναχωριέμαι όταν γράφουν γενικά, αυτό με ενόχλησε. Μου έγραφαν: δεν έπρεπε ο Θεός να σου δώσει παιδί… και άλλα χειρότερα. Θυμάμαι έκλαιγα και έλεγα: δε μπορεί να είναι τόσο κακός ο κόσμος».

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved