Συνατσάκη: Για πρώτη φορά μας δείχνει το παιδικό δωμάτιο- Το ιδιαίτερο κρεβατάκι της κόρης της
Showbiz

Συνατσάκη: Για πρώτη φορά μας δείχνει το παιδικό δωμάτιο- Το ιδιαίτερο κρεβατάκι της κόρης της

Αχώριστες είναι μαμά και κόρη με την Μαίρη Συνατσάκη να βιώνει την πιο ευτυχισμένη περίοδο της ζωής της.

Η όμορφη μανούλα ανήμερα της γιορτής της γυναίκες έκανε ένα συγκλονιστικό ποστ με αφορμή την δική της κόρη.

«Αυτός ο πλανήτης χρειάζεται τις θηλυκότητες περισσότερο από ποτέ. Σε ισχυρές θέσεις. Σε κυβερνήσεις. Σε όλα τα επαγγέλματα. Ισότιμα. Απαλλαγμένες από ενοχές. Χωρίς φόβο. Σίγουρες. Μπροστάρισσες. Ενωμένες. Μαζί… Θα παλέψω για αυτό το μέλλον. Για τις κόρες μας. • την φωτογραφία έβγαλε ο μπαμπάς μου», έγραψε η ίδια.

synatsaki-(2).jpg

Το απόγευμα της Πέμπτης (9-03) για πρώτη φορά μέσα από story της μας έδειξε το δωμάτιο της κόρης της. Με λευκό χρώμα στον τοίχο κι ένα υπέροχο κρεβατάκι, το οποίο είναι για τα επόμενα χρόνια της μικρούλας αφού μέσα έχει τοποθετημένο το μικρό «γυμναστήριο».

Δες το στη gallery

«9 μήνες μέσα, 9 μήνες έξω λένε οι σύγχρονες παιδαγωγικές μέθοδοι. Σου παίρνει 9 μήνες για να γίνει αυτή η αποσύνδεση. Αυτό είναι το σωστό. Η ιδέα του να αποκτήσω ένα παιδί ήρθε μαζί με τον άνθρωπο, τον Ίαν»

synatsaki-(1).jpg

Αν σκεφτείς ότι στο πλασματάκι που έχεις απέναντί σου πρέπει να φέρεσαι όπως θα ήθελες να σου φέρονται, δε νομίζω ότι χρειάζεται να διαβάσεις και πολλά βιβλία. Εντάξει, καλά τα καταφέρνει η Μαιρούλα αλλά έχει 14 χρόνια ψυχοθεραπείας στην πλάτη. Δεν έχει έρθει ακόμα η στιγμή που θα του λέω κάτι και θα μου λέει όχι, για να δω τι θα μου προκύπτει. Τα έχω διαβάσει αυτά, θέλει κι αυτό εκείνη την ώρα να πάρει τη δύναμή του πίσω. Εκεί δεν πρέπει να κοντραριστείς εσύ με τον εγωισμό σου», είπε η παρουσιάστρια.

synatsaki-(6).jpg

«Αφού την απομυθοποίησα και την έβρισα την τηλεόραση, τώρα με την εγκυμοσύνη ξαναβρήκα την αίσθηση της παρέας που σου δίνει η τηλεόραση. Όντως κρατάς παρέα σε κάποιους ανθρώπους. Αν το συνειδητοποιήσουν αυτό όσοι κάνουν τηλεόραση, νομίζω ότι θα ξαναγαπήσουν τη δουλειά»

synatsaki-(1).jpg

«Εκεί που γυρνάς από το μαιευτήριο και όλοι είναι τρισευτυχισμένοι, έρχεται η νύχτα κι εσύ μπορείς να πεις: πνίγομαι, πιέζομαι, στεναχωριέμαι. Το είπα κατευθείαν σε όλους τους δικούς μου, είπα στον εαυτό μου, μην παίξεις κάποιον ρόλο, ζήτα βοήθεια», ήταν μερικές από τις πρώτες δηλώσεις που έκανε στην πρώτη της τηλεοπτική εμφάνιση στην εκπομπή Καλό Μεσημεράκι.

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved