Μιχαλοπούλου: Έτσι είναι το σώμα της έξι μήνες μετά τον ερχομό του παιδιού της – Νέες ολόσωμες φωτό
Showbiz

Μιχαλοπούλου: Έτσι είναι το σώμα της έξι μήνες μετά τον ερχομό του παιδιού της – Νέες ολόσωμες φωτό

Την πιο όμορφη περίοδο της ζωής της βιώνει η Χρύσα Μιχαλόπουλου καθώς ζει το θαύμα της μητρότητας ενώ στο πλευρό της έχει πάντα τον λατρεμένο της σύντροφο, Λεωνίδα Κουτσόπουλο.

Στις 18 Σεπτεμβρίου ήρθε ο Κουτσόπουλος junior και το είχε αποκαλύψει ο ίδιος ο σεφ με μία φωτογραφία του μέσα από το μαιευτήριο που απεικονίζεται να κρατάει ένα μπαλόνι που γράφει «it's a boy».

Συγκεκριμένα είχε γράψει:«Γνώρισα ένα καινούργιο "φιλαράκι" που είναι πολύ μικρός και δεν ξέρει ακόμη τίποτα, άλλα νοιώθω πως έχει να μας μάθει πολλά.
Υγ. Ευχαριστούμε πολύ για το ενδιαφέρον και τις όμορφες ευχές. Τις επιστρέφω πολλαπλάσια σε όλους».

koutsopoulos-(1).jpg

Το ζευγάρι εδώ και έξι μήνες ζει ανεπανάληπτες στιγμές με το μωρό του ενώ η Χρύσα Μιχαλοπούλου δείχνει να έχει επανέλθει πλήρως καθώς μέσα από τις νέες ολόσωμες φωτογραφίες της είδαμε την υπέροχη σιλουέτα της.

Η αλήθεια είναι πως η ηθοποιός δεν είχε πάρει πολλά κιλά στην εγκυμοσύνη της παρά το γεγονός ότι είχε τον σεφ μέσα στο σπίτι και της ετοίμαζε ό, τι λιχουδιά λαχταρούσε.

koutsopoulos-(3).jpg

Πρόσφατα η Χρύσα Μιχαλοπούλου δημοσίευσε ολόσωμες φωτογραφίες της από το ταξίδι της στο Πήλιο και είδαμε το σώμα της έξι μήνες μετά τον ερχομό του μωρού της.

«Στον μικρό εγώ στο σπίτι έχω ξεκινήσει και του διαβάζω τις εισαγωγές από τα βινύλια. Έχω εξαιρετικά βινύλια και προσπαθώ να τον σπρώξω σε αυτόν τον κόσμο. Δεν έχω φτάσει σε σημείο απελπισίας. Είναι καλόβολος ο μικρός και ήσυχος. Οι συμβουλές έρχονται από τη Δέσποινα, τη σύζυγο του Σωτήρη Κοντιζά», έχει πει ο Λεωνίδας Κουτσόπουλος.

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved