Άννα Βίσση: Στα 64 έχει αλαβάστρινο πρόσωπο και αυτά είναι τα μυστικά της
Showbiz

Άννα Βίσση: Στα 64 έχει αλαβάστρινο πρόσωπο και αυτά είναι τα μυστικά της

Αδιαμφισβήτητα η Άννα Βίσση ανήκει στην κατηγορία των πιο εντυπωσιακών Ελληνίδων.

Όσα χρόνια η Άννα Βίσση είναι στην πρώτη γραμμή δεν εντυπωσιάζει μόνο με την απίθανη ενέργεια της και την υπέροχη φωνή της αφού διαθέτει και μια πανέμορφη σιλουέτα ενώ το πρόσωπό της παρά τα 64 της χρόνια παραμένει φρέσκο και δροσερό.

Η ίδια σε πρόσφατη συνέντευξή της έχει παραδεχτεί πως δεν κάνει υπερβολές και αρκείται σε μια κρέμα που της προσφέρει ενυδάτωση και φροντίδα.

visii-(1).jpg

Η Άννα Βίσση έχει αποκαλύψει πως η ιδέα να βάλει νυστέρι είναι πολύ μακριά από εκείνη καθώς θέλει να αφήσει το χρόνο να κάνει όμορφα τη «δουλειά» του.

«Τι πώς το κάνω; Είμαι 64 χρόνων. Δεν ξέρω πώς. Ξυπνάω το πρωί και δεν έχω άγχος με το πώς μοιάζω. Πλένω το πρόσωπό μου, βάζω μια καλή κρέμα, γυρίζω λίγο τις βλεφαρίδες μου και μου αρέσω. Δεν βάφομαι για να φαίνομαι wow, βάφομαι –ή και παραβάφομαι δυστυχώς– στη σκηνή γιατί τα φώτα είναι σκληρά.

visii-(5).jpg

Το ντύσιμο μου αρέσει να είναι πάντα cool. Δεν σκέφτομαι μοδάτα και ντύνομαι ανάλογα με τη φάση μου. Η τελευταία μου σκέψη είναι να βάλω νυστέρι στο πρόσωπό μου. Και αν μου έρθει, τη διαγράφω. Θέλω να μεγαλώσω αξιοπρεπώς, να είμαι αναγνωρίσιμη, να μην αλλοιωθώ.

Με ενοχλούν πολλές λεπτομέρειες πάνω μου αλλά τις αντιμετωπίζω αλλιώς. Προσέχω πάρα πολύ το δέρμα μου και είμαι τυχερή γιατί άντεξε και αντέχει καλά στον χρόνο. Θέλω να είμαι εγώ όταν τραγουδάω, να έχω έκφραση. Δεν είναι πως δεν έχω κάνει botox, φυσικά και κάνω χρόνια τώρα, αλλά διακριτικά», έχει πει.

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved