Σάκης Ρουβάς: Με διαφορά λίγων ετών βγάζει την ίδια φωτό με την κόρη του Αριάδνη και αποθεώνεται!
Showbiz

Σάκης Ρουβάς: Με διαφορά λίγων ετών βγάζει την ίδια φωτό με την κόρη του Αριάδνη και αποθεώνεται!

Μια ευτυχισμένη οικογένεια έχει δημιουργήσει ο Σάκης Ρουβάς με την Κάτια Ζυγούλη.

Το ζευγάρι έχει αποκτήσει τέσσερα παιδιά, την 14χρονη Αναστασία, τον 11χρονο Αλέξανδρο, 10χρονη την Αριάδνη και τον 6χρονο Απόλλωνα ενώ έχει επιλέξει να ζει μακριά από την Αθήνα και πολύ κοντά στη φύση, μιας και τους αρέσει πάρα πολύ η αποκέντρωση και θέλουν τα παιδιά τους να μεγαλώσουν σε ένα περιβάλλον καθαρό.

rouvas-(6).jpg

Συχνά τόσο ο τραγουδιστής και το πρώην μοντέλο, μέσα από τους λογαριασμούς τους στα social media, μοιράζονται οικογενειακές φωτογραφίες, οι οποίες «φωνάζουν» ευτυχία.

Μια από αυτές μάλιστα έγινε viral με τον Σάκη Ρουβά να αποθεώνεται τόσο για τη φωτογραφία όσο και για το μήνυμά του με αφορμή την ημέρα της γυναίκας.

1678439053295-992943250-rouvas-(5).jpg

«Τα κορίτσια μας είναι ικανά να κάνουν τα πάντα όσα ποτέ θα ονειρευτούν. Είναι γυναίκες δυνατές, έξυπνες, δυναμικές, με άποψη και λόγο. Ας τους θυμίσουμε ότι τα στερεότυπα και τις ταμπέλες τα βάζουμε εμείς οι ίδιοι στους εαυτούς μας και στους γύρω μας. Ας μεγαλώσουμε τα κορίτσια μας έχοντας αυτά υπόψιν.

(Λέτε να θέλει και η μεγάλη μου κόρη τώρα να τη σηκώσω;)», έγραψε και δημοσίευσε δυο φωτογραφίες με την κόρη του Αριάδνη στην ίδια πόζα με διαφορά μερικών χρόνων.

«Αφήνουμε θυμούς να συσσωρεύονται και τελικά πας να πιάσεις το χέρι του άλλου και υπάρχει ένα τείχος μπροστά. Καλό είναι να τα δουλεύουμε. Αν στρέψεις την προσοχή σου από το ένα που σε εκνευρίζει, σε όλα τα άλλα που σε ενώνουν με το σύντροφό σου. αμέσως βλέπεις και τους λόγους να το κάνεις να δουλέψει. Θέλει και οι δύο να θέλουν να είναι μαζί.

Ανά περιόδους τα παιδιά παίρνουν σειρά στο να με βοηθήσουν να δουλέψω τα δικά μου θέματα. Και όταν κάνω τη δουλειά που χρειάζεται, το παιδί απελευθερώνεται από την αποστολή του να μου το φωτίσει. Και σειρά παίρνει το επόμενο για να μου δείξει ένα άλλο πρόβλημα με αυτό τον τρόπο συνδέομαι κάθε εποχή και με ένα παιδί», έχει πει η Κάτια Ζυγούλη

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved