Το γλέντι του Αργυρού στον Ρέμο, ο Στάνκογλου στα μπουζούκια και τα γενέθλια του Biased Beast
Showbiz

Το γλέντι του Αργυρού στον Ρέμο, ο Στάνκογλου στα μπουζούκια και τα γενέθλια του Biased Beast

Το γλέντησαν για τα καλά οι επώνυμοι! 

Ο φωτογραφικός φακός απαθανάτισε τον Κωνσταντίνο Αργυρό να το γλεντάει στο νυχτερινό κέντρο οπού εμφανίζεται ο Αντώνης Ρέμος.

remos-argyros-(3).jpg

Με χαρά τον υποδέχτηκε στην πίστα και φυσικά τον προσκάλεσε να τραγουδήσει μαζί του. Το γλέντι στη πίστα κράτησε αρκετά με τους θαμώνες να γλεντάνε μαζί τους μέχρι τις πρώτες πρωινές ώρες.

Στο νυχτερινό κέντρο Fever οπού εμφανίζεται ο Γιάννης Πλούταρχος, η Πάολα και η Άσπα διασκέδασε πρόσφατα ο Γιάννης Στάνκογλου παρέα με τον καλό του φίλο Βασίλη Θωμόπουλο ενώ την ίδια βραδιά το νυχτερινό κέντρο βρέθηκαν τόσο η Διονυσία Κουκίου και ο Φίλιππος Πλιάτσικας. Μια βραδιά γεμάτη μουσική, συναντήσεις και σπάνιες εμφανίσεις ηθοποιών στα μπουζούκια.

Στο νυχτερινό κέντρο Bodega γιόρτασε πρόσφατα τα γενέθλιά του ο Biased Beast, τον οποίο φέτος απολαμβάνουμε στο J2US. Ο Biased Beast έμεινε έκπληκτος με την έκπληξη όταν είδε την τούρτα μπροστά του.

beast-(4).jpg

Πρόσφατα έγινε γνωστό μέσα από τo μουσικό σόου πως η μητέρα του Biased Beast είναι η Στάλω Ηλία, μια από τις πιο διάσημες Κύπριες σχεδιάστριες μόδας και η Δέσποινα Βανδή δεν το γνώριζε και όταν κατάλαβε ποια είναι, αναφώνησε: «Μου κάνεις πλάκα; Την βλέπω πριν κάτω και λέω “πως και έτσι”, επειδή την ξέρω. Δεν μου είπε πως είναι το παιδί της εδώ! Να τον χαίρεσαι, είναι φανταστικός. Πολύ ταλαντούχο πλάσμα».

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved