Ζωή Παπαδοπούλου: Η νέα τρυφερή φωτό με το μωράκι της και το δυνατό μήνυμά της: «Πάντα δίπλα σου»
Showbiz

Ζωή Παπαδοπούλου: Η νέα τρυφερή φωτό με το μωράκι της και το δυνατό μήνυμά της: «Πάντα δίπλα σου»

Αρχές Νοεμβρίου η Ζωή Παπαδόπουλου έφερε στον κόσμο το πρώτο της παιδάκι, ένα υγιέστατο κοριτσάκι.

Η τραγουδίστρια μετά από δύο αναγκαστικές διακοπές κύησης, κατάφερε να ξεπεράσει τις δυσκολίες και να ζήσει το θαύμα της μητρότητας.

papadopoulou-(1).jpg

«Είναι μία πρωτόγνωρη εμπειρία. Δεν μπορώ να περιγράψω τα συναισθήματά μου… Μόλις την πήρα αγκαλιά μου, έκλαιγα. Ξεκίνησε μία νέα ζωή για εμένα, δεν περιγράφονται τα συναισθήματά μου», ήταν τα πρώτα της λόγια. Τέσσερις μήνες μετά και με αφορμή την ημέρα της γυναίκας, η Ζωή Παπαδοπούλου, έστειλε ένα πολύ δυνατό μήνυμα!

papadopoulou-(7).jpg

«Μακάρι κορίτσι μου να καταφέρουμε να σου δώσουμε Δύναμη, Αυτοπεποίθηση, για να βγεις στη ζωή Οχυρωμένη, να διεκδικείς την θέση σου μέσα σε μια κατά βάση πατριαρχική κοινωνία, χωρίς φόβο αλλά με Πάθος, ακούγοντας την δική σου Φωνή πρώτα και ύστερα όλων των άλλων, να καταλάβεις ότι η θέση της Γυναίκας είναι δίπλα στην άλλη γυναίκα κι όχι απέναντι, κάτι που ενισχύεται βέβαια από παντού, με αποτέλεσμα αντί να είμαστε Ενωμένες να λειτουργούμε Ανταγωνιστικά, να λες την γνώμη σου και ειδικά όταν βρίσκεσαι ανάμεσα σε άντρες, να μην φοβάσαι ότι διακόπτεις ή ότι δεν θα ακουστείς, να μην καταδέχεσαι να σε βάζουν στην άκρη, είτε κυριολεκτικά είτε μεταφορικά.. (Κάτι που δυστυχώς ανέχτηκα εγώ πολλές φορές λέγοντας στον εαυτό μου το Ψέμα ότι δεν πειράζει εγώ είμαι ευγενική, δεν χρειάζεται να γίνω σαν τους άλλους ).... να σε Υποτιμούν και αν συμβαίνει αυτό από Γυναίκες ειδικά , να Μιλάς για να καταλάβουν κι αυτές ότι δεν έχουμε κάτι να χωρίσουμε ίσα ίσα η ένωση μας θα φέρει μόνο Φως και Καλό στον ταλαιπωρημένο αυτόν πλανήτη που είναι το σπίτι μας.

Είσαι το Δυνατό Φύλο κι έτσι να προχωράς στην ζωή σου ψυχή μου, κι εμείς θα είμαστε πάντα δίπλα και θα κάνουμε ότι περνάει απ'το χέρι μας για να σου ανοίγουμε τον δρόμο διακριτικά και με τόνους Αγάπης.

Χρόνια πολλά Γυναίκα που αντέχεις, που επιμένεις, που διεκδικείς και δεν σταματάς μπροστά στα χιλιάδες εμπόδια που συναντάς..», έγραψε στη λεζάντα της νέας της φωτογραφίας αγκαλιά με το μωρό της.

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved