Μαρία Μπακοδήμου: Η τρυφερή φωτογραφία με τον γιο της Άρη ανήμερα των γενέθλιών της
Showbiz

Μαρία Μπακοδήμου: Η τρυφερή φωτογραφία με τον γιο της Άρη ανήμερα των γενέθλιών της

Η Μαρία Μπακοδήμου εκτός από επιτυχημένη στη δουλειά της καθώς δεν έχει πάψει στιγμή να είναι στην πρώτη γραμμή, είναι και μια τρυφερή μαμά.

Δεν είναι μάλιστα λίγες οι φορές που έχει μοιραστεί κοινές τους φωτογραφίες στα social media εκφράζοντας δημόσια την αγάπη της για εκείνους.

Αυτή τη φορά όμως φωτογραφία μοιράστηκε ο γιος της, Άρης με αφορμή τα γενέθλια της μαμάς του.

bakodimou-aris-(7).jpg

Μαμά και γιος ποζάρουν αγκαλιά στη φωτογραφία από παλαιότερη κοινή τους έξοδο.

«Έχω την δική μου εταιρεία ρούχων, όσο ήμουν στο στρατό, ένιωσα την ανάγκη να γίνω πιο δημιουργικός. Η σχέση μου με τα ρούχα ξεκίνησε από τα 10 μου, μου άρεσε ο τρόπος που ντυνόταν ο πατέρας μου. Πριν φτιάξω την εταιρεία μου ήταν ο φόβος της αποτυχίας και της απογοήτευσης. Μου έλεγαν τι σχέση έχω εγώ με την μόδα, δεν με ενοχλούν σαν σχόλια, είναι απλά αυτό που μου αρέσει», έχει πει ο Άρης για τη δουλειά του.

bakodimou-aris-(1).jpg

«Να ωριμάζουν ωραία, να βρίσκουν τον εαυτό τους όσο περνά ο καιρός και να υπάρχει πάντα καλή επικοινωνία μεταξύ μας. Θέλω να ξέρουν ότι θα είμαι δίπλα τους σε κάθε δυσκολία τους. Δεν θα τους κρίνω, θέλω μόνο να τους βοηθήσω», έχει δηλώσει η Μαρία Μπακοδήμου μιλώντας για τους γιους της, Νικήτα και Άρη Αργυρόπουλο.

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved