Συγκινεί ο Αλμπάνης: «Για τους ασθενείς που έχουν χρόνιους πόνους είναι μια Οδύσσεια»
Showbiz

Συγκινεί ο Αλμπάνης: «Για τους ασθενείς που έχουν χρόνιους πόνους είναι μια Οδύσσεια»

Στην εκπομπή Dot. φιλοξενήθηκε ο Αντίνοος Αλμπάνης το πρωί του Σαββάτου (11-03).

Ο ηθοποιός αναφέρθηκε μεταξύ άλλων στην περιπέτειά του με τον καρκίνο ενώ αποκάλυψε πως αυτό που του λείπει είναι μια σχέση.

albanis-(3).jpg

«Έχει αλλάξει που διαθέτω τον εαυτό μου, ο τρόπος που επικοινωνώ με τους ανθρώπους, που επιτρέπω στους ανθρώπους. Έχει αλλάξει πολύ η κοσμοθεωρία μου. Πριν είχα πει στον εαυτό μου ότι δεν είχα ανάγκη τους γύρω μου, έχω φτιάξει το καστράκι μου, το ελέγχω, επιλέγω αλλά αυτό είναι τόσο ανόητο και τόσο πληκτικό. Δεν φοβήθηκα να ανοιχτώ. Όταν βλέπεις τον χρονικό ορίζοντα να στενεύει, λες πάμε όλα για όλα. Και στον έρωτα να κάνω άτσαλα πράγματα. Μπορεί ο τρόπος ο δικός μου να μην κουμπώνει στον άλλον. Θέλω να προγραμματίζω πια, να κάνω όνειρα, σχέδια. Αυτό έχω ανάγκη», είπε και συνέχισε:

albanis-(1).jpg

«Εγώ ήθελα να βγάζω λεφτά για να κερνάω τους φίλους μου. Ήμουν από τα τυχερά άτομα που με πρότειναν, που με σκέφτηκαν και πώς να μην το κάνω εγώ στους άλλους; Όταν βλέπω ένα παιδί με ταλέντο πώς να μην τον προτείνω; Δεν θα τον επιβάλλω αλλά θα πω “για δες τον”.

albanis-(5).jpg

Ο χρόνος δεν με αγχώνει καθόλου. Το μόνο που με αγχώνει είναι η σωματική μου επάρκεια. Για τους ασθενείς που έχουν χρόνιους πόνους είναι μια Οδύσσεια. Είναι μια στρεσογόνα διαδικασία από την στιγμή που θα ανοίξεις τα μάτια σου μέχρι να δεις ότι είσαι λειτουργικός μέσα στη μέρα, που είναι ένας καθημερινός αγώνας. Κάνω ανάσες, ψυχοθεραπεία, διαλογισμό. Δεν με αγχώνει η εικόνα μου».

Δες το απόσπασμα

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved