Άγγελος Λάτσιος: Το κορίτσι του, Γαία Μερκούρη έχει γενέθλια και της ευχήθηκε κάπως έτσι…
Showbiz

Άγγελος Λάτσιος: Το κορίτσι του, Γαία Μερκούρη έχει γενέθλια και της ευχήθηκε κάπως έτσι…

Μετά την ανάρτηση που έκανε ο Άγγελος Λάτσιος για τη Γαία με αφορμή την γιορτή των ερωτευμένων, ήρθε μια ακόμη εξίσου τρυφερή και όμορφη για τα γενέθλιά της.

Ο γιος της Ελένης Μενεγάκη και του Γιάννη Λάτσιου είναι full in love με την κόρη της Δωροθέας Μερκούρη, Γαία και το ζευγάρι ζει διακριτικά τον έρωτά του.

latsios-(2).jpg

Μπορεί και οι δυο να είναι φαν των social media ωστόσο οι κοινές τους φωτογραφίες είναι σπάνιες με τους δυο τους να περνούν όμορφες στιγμές μακριά από τα αδιάκριτα βλέμματα.

Τόσο ο Άγγελος όσο και η Γαία κάθε φορά που το επιθυμούν μοιράζονται δημόσια ευχές μαζί με φωτογραφίες τους, σπάνια όμως κοινές. Αυτή τη φορά ο γιος της Ελένης πόσταρε στα stories του μια υπέροχη καλοκαιρινή φωτογραφία της Γαίας και της ευχήθηκε «χρόνια πολλά»

Δες την στη gallery

«Ο έρωτας στα 18 είναι όπως αποφασίσει ο καθένας να τον ζήσει. Για μένα είναι σημαντικό κομμάτι της ζωής. Αν δεν έχεις ζήσει έρωτα, τότε τι; Ο καθένας βέβαια με τον χρόνο του. Έχω φίλες που δεν έχουν μπει ακόμα σε κάποια σοβαρή σχέση ούτε νιώθουν ερωτευμένες και από μέσα μου σκέφτομαι, “Δεν ξέρεις τι χάνεις!” Είναι τόσο ωραίο!

gaiamercurii_317398706_406730518245046_8162891224051671586_n.jpg

«Είμαι ερωτευμένη. Γενικά ως άνθρωπος είμαι ρομαντική και όταν έχω κάτι όμορφο στη ζωή μου το βλέπω ακόμη ομορφότερο απ΄ ότι είναι. Ακόμη και όταν είναι όλα μαύρα, εγώ βρίσκω το θετικό, το καλό, το όμορφο. Και μου αρέσει που είμαι έτσι, γιατί γενικά δεν είμαστε love generation. Υπάρχει πολύ μίσος εκεί έξω, διαμάχες, διχασμός, πόλεμος. Ξεχνάμε ότι η αγάπη είναι το σημαντικότερο, το πιο όμορφο πράγμα της ζωής», είπε η Γαία στην πρώτη της συνέντευξη.

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved