Γιώργος Παπαγεωργίου: Απαντά πρώτη φορά στις φήμες που θέλουν έγκυο τη Δανάη Μιχαλάκη
Showbiz

Γιώργος Παπαγεωργίου: Απαντά πρώτη φορά στις φήμες που θέλουν έγκυο τη Δανάη Μιχαλάκη

Έντονη είναι η φημολογία το τελευταίο διάστημα που θέλει την σύζυγο του Γιώργου Παπαγεωργίου, Δανάη Μιχαλάκη να είναι έγκυος.

Ο ηθοποιός μιλά σε πρόσφατη συνέντευξή του και ξεσπά για όλα όσα έχουν γραφτεί απαντώντας παράλληλα στις φήμες περί εγκυμοσύνης της συζύγου του.

mixalaki.jpg

Έχει φουντώσει φημολογία ότι η σύζυγος σου Δανάη Μιχαλάκη είναι έγκυος…

«Αυτό που θέλω να πω σε σχέση με το συγκεκριμένο είναι ότι κάποιος έγραψε κάτι, το οποίο ήταν ένα κλικ bait. Έχω βαρεθεί την εποχή που είμαστε, γι’ αυτό αποφεύγω να μιλάω εντελώς για τα προσωπικά μου, γιατί ό,τι και να πω μπορεί να γίνει κλικ bait για κάτι άλλο. Ήταν μια είδηση από το πουθενά ακόμα δεν είχε καμία βάση και ο καθένας το χρησιμοποίησε για την στιγμή ενός κλικ. Ούτε τίποτα παραπάνω έχει ειπωθεί, ούτε υπάρχει κάτι…

papageorgiou-mixalaki-(2).jpg

Ήρθε η Δανάη να μου δώσει συγχαρητήρια στο μέγαρο, μετά από μία παράσταση, και βγήκε φωτογραφία μας από το καμαρίνι και από κάτω έγραψαν «έτοιμοι να γίνουν γονείς». Εντελώς ό,τι να ‘ναι. Δηλαδή δεν είχε καμία βάση αυτό».

papageorgiou-mixalaki-(1).jpg

Σε ό,τι αφορά το κεφάλαιο παιδί, το αφήνετε έτσι και όπως σας βγει

«Φυσικά! Εννοείται! Μα είμαστε παραπάνω από τέσσερα χρόνια μαζί. Είμαστε ανοιχτοί σε όλα τα ενδεχόμενα», απάντησε ο ίδιος στη Real.

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved