Ουζουνίδου:Έκανε πρεμιέρα με τη Σίρλεϊ Βαλεντάιν & αποθεώθηκε! Το δυνατό χειροκρότημα & η συγκίνηση
Showbiz

Ουζουνίδου:Έκανε πρεμιέρα με τη Σίρλεϊ Βαλεντάιν & αποθεώθηκε! Το δυνατό χειροκρότημα & η συγκίνηση

Πρεμιέρα στο ασφυκτικά γεμάτο θέατρο του Νέου Κόσμου έκανε η Λένα Ουζουνίδου το βράδυ της Παρασκευής (10-03) με τον συγκλονιστικό μονόλογο της «Σίρλεϊ Βαλεντάιν».

Για μια ακόμη φορά η Λένα Ουζουνίδου, αυτό το πολυδιάστατο πλάσμα που ξεδιπλώνει την Τέχνη της δίχως «εκπτώσεις» αποθεώθηκε με τον κόσμο στο τέλος της βραδιάς να της αφιερώνει το πιο δυνατό χειροκρότημα που έχω ακούσει ποτέ.

Και πώς όχι αφού η ηθοποιός μέσα από τον κωμικό της μονόλογο έφερε δάκρυα συγκίνησης στο κοινό που παρακολουθούσε αποσβολωμένο το μεγαλείο του ταλέντου της.

1678615308239-338243729-ouzounidou-(1).webp

Το έργο του πολυβραβευμένου συγγραφέα Γουίλλι Ράσελ πραγματεύεται τη θέση της γυναίκας στην κοινωνία και τον γάμο, αλλά και τους τρόπους με τους οποίους οι άνθρωποι μπορούν να βρουν την ταυτότητα τους και να αψηφήσουν το κατεστημένο, κυνηγώντας τα όνειρά τους.

Αυτό έκανε και η Λένα με το όλο της το «είναι», με την κατάθεση της ψυχής της και με τη «φωνή» της να δίνει μαθήματα ζωής μέσα από το έργο της. Την μετάφραση έχει κάνει η απίθανη Νικολέτα Κοτσαηλίδου ενώ τη σκηνοθεσία ο πάντα δημιουργικός Βασίλης Μαυρογεωργίου, ο οποίος ισορροπεί ανάμεσα στον ρεαλισμό και την ανακάλυψη ενός βαθύτερου σουρεαλισμου που χαρακτηρίζει τις εσωτερικές ζωές των ανθρώπων.

1678615322984-313022409-ouzounidou-(1).jpg

Τη μουσική υπογράφει ο Νίκος Κυπουργός που κατάφερε να βάλει τις δικές του μελωδικές πινελιές σε ένα έργο που «φωνάζει» τη σημερινή πραγματικότητα!

Δυο λόγια για την παράσταση που δεν πρέπει να χάσεις

ouzounidou-(2).jpg

Η Σίρλεϊ Βάλενταϊν είναι μια γυναίκα που βρίσκεται σε ένα τέλμα, σε έναν συμβατικό γάμο, με ένα σύζυγο που την καταπιέζει και μια κοινωνία που την περιορίζει. Εκείνη όμως βρίσκει μέσα της χώρο για να ονειρεύεται και να ξεφεύγει από τη ματαιότητα που την απειλεί. Αυτή η έντονη ανάγκη της για ζωή την οδηγεί να ταξιδέψει από την Αγγλία στην Ελλάδα και, μέσα από μια ανέλπιστη περιπέτεια, να βρει τελικά πολύ περισσότερα απ’ όσα αναζητούσε.

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved