Γιώργος Δεπάστας: «Ζω την απόλυτη ευτυχία με τον ερχομό των δίδυμων κοριτσιών μου»
Showbiz

Γιώργος Δεπάστας: «Ζω την απόλυτη ευτυχία με τον ερχομό των δίδυμων κοριτσιών μου»

Ο Γιώργος Δεπάστας πρόσφατα έγινε μπαμπάς δίδυμων κοριτσιών.

Ο ηθοποιός μίλησε σε συνέντευξή του για το πόσο έχει αλλάξει η ζωή του μετά τον ερχομό τους και τις δυσκολίες που αντιμετώπισαν μέχρι να καταφέρουν να γίνουν γονείς.

Πρόσφατα αποκτήσατε δίδυμα κοριτσάκια. Αλήθεια, πόσο είναι τώρα οι μικρούλες;

«Είναι 10 μηνών!»

1678702415257-126776887-depastas-(5).jpg

Τι αλλαγές έφερε στη ζωή σας ο ερχομός τους;

«Ευτυχία! Χαρά! Είναι ένα συναίσθημα που δεν μπορείς να το περιγράφεις. Και όσο περνά ο καιρός, αυτό δυναμώνει. Είναι το απόλυτο συναίσθημα που μπορεί να νιώσει άνθρωπος. Η απόλυτη ευτυχία!»

Είστε καιρό μαζί με τη σύζυγό σας; «Παντρευτήκαμε το 2018. Στο σύνολο είμαστε μαζί εφτά χρόνια. Μας πάντρεψε ο Σταμάτης Φασουλής»

Τι αγαπάτε σε εκείνη;

«Τα πάντα! Αγαπώ την ειλικρίνειά της, το χιούμορ της, την αγάπη που δίνει στα κορίτσια μας. Όπως λέω, θα ήταν μεγάλη αδικία να μην έχει η Τζούλια παιδιά. Είναι σπουδαία μάνα!»

1678702423535-783139035-depastas.jpg


Κάνατε πολλές προσπάθειες για να έρθουν στη ζωή σας τα κορίτσια σας;

«Ναι, είχαμε δύο αποτυχημένες προσπάθειες και μετά προχωρήσαμε σε εξωσωματική. Ευτυχώς, ο Θεός μάς ευλόγησε να γίνουμε γονείς»

depastas-(2).jpg


Είπατε ότι σας πάντρεψε ο Σταμάτης Φασουλής...

«Για τον Σταμάτη θα πω ότι ευτυχώς βρέθηκα γρήγορα κοντά του, σχεδόν από το «Βίρα τις άγκυρες». Τότε έλεγα μία ατάκα, μη φανταστείτε, αλλά για μένα αυτή η συνάντηση με τον Σταμάτη ήταν ό,τι καλύτερο στη ζωή μου - όχι μόνο στην επαγγελματική. Είναι ό,τι καλύτερο μου έχει τύχει», εξομολογείται ο ηθοποιός στο 7 μέρες Tv

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved