Ευρυδίκη Βαλαβάνη: Έτσι είναι το κορμί της σχεδόν 2 μήνες μετά το Survivor All Star
Showbiz

Ευρυδίκη Βαλαβάνη: Έτσι είναι το κορμί της σχεδόν 2 μήνες μετά το Survivor All Star

Στο Survivor All Star θέλησε να δοκιμάσει τις δυνάμεις της η Ευρυδίκη Βαλαβάνη, μόνο που η παραμονή της στον Άγιο Δομίνικο δεν κράτησε πολύ.

Η πρώην παίκτρια ήταν από τις πρώτες που αποχώρησαν.

valavani-(9).jpg

«Δεν θα ήθελα να μιλήσω για τα προσωπικά των άλλων, όπως εγώ δεν θέλω να μιλάνε για τα δικά μου προσωπικά. Δεν θα ήθελα να ξαναμπώ στο Survivor με αυτές τις συνθήκες. Από τη στιγμή που έφυγα από ψηφοφορία κοινού, δεν το θεωρώ σωστό. Ο κόσμος ψήφισε για να βγω. Εγώ αλλιώς έζησα το Survivor και αλλιώς είναι φέτος. Δεν έχω θέση στην ίντριγκα, στους τσακωμούς και για αυτό κρατήθηκα πίσω.

valavani-(6).jpg

Δεν με αντιπροσωπεύει αυτό. Υπάρχουν άτομα που δεν θα έκανα παρέα έξω. Αλλιώς φέρονταν με ανοιχτές κάμερες και αλλιώς με κλειστές. Θα βαρεθείτε να με ακούτε πως θέλω να κερδίσει ο Βασάλος. Είναι δυνατός και έχει αντοχές να φτάσει μακριά. Δεν θέλω να μιλήσω για τα προσωπικά μου, κρατάμε κοινή στάση με τον Κωνσταντίνο», είχε δηλώσει η ίδια λίγο καιρό μετά την αποχώρησή της από το ριάλιτι.

Σχεδόν δυο μήνες μετά η Ευρυδίκη έχει επαναφέρει πλήρως την μεσογειακή της σιλουέτα, κάνοντας τη διατροφή που επιλέγει και φυσικά πολλή γυμναστική.

1678704786181-55360134-valavani-(10).jpg

«Τρώω τα πάντα, σίγουρα προσέχω κι αν είναι να φάω κάτι παχυντικό θα το φάω με μέτρο. Αν αποφεύγω κάτι περισσότερο, είναι τα τηγανητά. Δεν είμαι freak με τη διατροφή μου. Όταν θέλω να χάσω 2 με 3 κιλά θα ακολουθήσω καλύτερη διατροφή. Θα αποφύγω τα γλυκά και το junk food και θα κάνω πιο έντονη αερόβια άσκηση. Προσέχω όλο το χρόνο. Να γίνονται όλα με μέτρο και η γυμναστική και η διατροφή», έχει πει η ίδια.

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved